Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kap bildirimi > sex

Bu konuda fikir birligine varalim

~tap

Ligue 1 Türkçe‏
@Ligue1_Turkce

TRANSFER | Galatasaray, Belhanda ve Gomis transferlerini bitirdi. Açıklama için belgelerin tamamlanması bekleniyor.

Ligue 1 Türkçe‏
@Ligue1_Turkce

TRANSFER | Gael Clichy ile görüşen @GalatasaraySK kulübünün bu hafta sonu olumlu gelişmeler elde etmesi bekleniyor. #Ligue1

Son düzenleme:
maicon.jpg

Uzun zaman sonra 1 90 stoperimiz olacak

"her sözümüz dudaklarda gülüş oldu dönme ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu"

​
-bafetimbi gomis -
- haziran 2017- france

​
1Baf.jpg

Maicon, Gomis ve Belhanda'da çok sorun çıkacağını tahmin etmiyorum. Ama yine de benim için en kritik transfer bölgeleri olan bekler ve ortasaha için merak içindeyim. Tudor bell ki gözünü karartmış. Yönetimin de son atımlık kurşunu. Yerli 1-2 adamla beraber 8-9 transfer olacak gibi. İnşallah 2 bek ve ortasahayı doğru ve kaliteli adamlardan seçeriz.

çinde başarılar siyah inci <3

marek heinz gibi bi kanat oyuncumuz bile yok lan.adam denizlide attı golü şampiyonluk geldi

maicon,belhanda ve gomis bitti. clichy ve tete transferleri de bitecek büyük ihtimal. imbula da olursa taş gibi takım olacak. maşallah.

önlibero transferini merakla bekliyorum.stoper ve forvet transferleriyle birlikte en önemli bölge

Tudor 2 orta saha istiyorsa 4-3-3de oynatabilir. Belhandanın 4-2-3-1in solunda katkısı azalabilir ama 4-3-3ün solunda çok daha etkili olur

trabzonspor

kwadwo asamoah ile gorusmekte !

Twitterda evrenmanchester denen bebe yazmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt