Engin ŞİŞMAN
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2009
- 8.099
- 1.379
- 1.748
Evet leş sneijder in 3 gömlek altı.Sosaya leş dediler ya
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet leş sneijder in 3 gömlek altı.Sosaya leş dediler ya
33 olacak sosaya verilecek 6 milyon belhandaya verilecek 8den daha çok
Bu Belhanda transferine içim hiç sinmiyor. Bilemiyorum burada başka bir Galatasaray platformunun ismini anmak serbest mi? Bir başka Galatasaray taraftar platformunda yer alan, 2-3 senedir ciddi manada yönetimle irtibatı olduğu bilinen ve transfer haberleri ekseriyetle doğru çıkan quakerboy isimli bir kullanıcı "maliyetinden çok faydalı olup olmayacağını konuşmak daha doğru olur" yazmış. Görünen o ki bu transfer bitmiş.
Clichy için hafta sonuna kadar gelişmeler bekliyorum yazmış ki bu süpriz oldu benim için.
Pasalic'in ilgi alanımızda olmadığını yazmış. Keza Yusuf Erdoğan'ın da...
Vainqueur'un menejeri aracılığıyla Galatasaray ve Beşiktaş'a önerildiğini yazmış. Oyuncunun menejer önerisi olduğunu fakat Galatasaray'ın fazla istekli davranmadığını ben de biliyorum.
Genelde bir transfer yapıldıktan sonra hayırlı olsun, bize bundan sonra desteklemek düşer derim. Ancak Belhanda için demem mümkün değil. Zaten büyük film döndüğü en baştan belli bu transferde. Ayrıca Haluk Yürekli'nin iddiaları çok ciddi. Ben Galatasaray yönetiminde olsam ve yapacağım bir transfer ile ilgili böyle iddialar ortaya atılsa, olayı kapatmak istiyorsam eğer hiç sesimi çıkarmam ve unutturururum. Ama iddialar asılsızsa ortaya atan üzerine bir avukat ordusu gönderirim. İlginçtir Haluk Yürekli de o saatten sonra bu konuyu açmadı. Neler döndü merak ediyorum.
Viscayi almis sikeciler
Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi
Quakerboyun haberleri burada da paylaşılıyor da haluk un ne gibi ciddi iddiası olmuş ?Bu Belhanda transferine içim hiç sinmiyor. Bilemiyorum burada başka bir Galatasaray platformunun ismini anmak serbest mi? Bir başka Galatasaray taraftar platformunda yer alan, 2-3 senedir ciddi manada yönetimle irtibatı olduğu bilinen ve transfer haberleri ekseriyetle doğru çıkan quakerboy isimli bir kullanıcı "maliyetinden çok faydalı olup olmayacağını konuşmak daha doğru olur" yazmış. Görünen o ki bu transfer bitmiş.
Clichy için hafta sonuna kadar gelişmeler bekliyorum yazmış ki bu süpriz oldu benim için.
Pasalic'in ilgi alanımızda olmadığını yazmış. Keza Yusuf Erdoğan'ın da...
Vainqueur'un menejeri aracılığıyla Galatasaray ve Beşiktaş'a önerildiğini yazmış. Oyuncunun menejer önerisi olduğunu fakat Galatasaray'ın fazla istekli davranmadığını ben de biliyorum.
Genelde bir transfer yapıldıktan sonra hayırlı olsun, bize bundan sonra desteklemek düşer derim. Ancak Belhanda için demem mümkün değil. Zaten büyük film döndüğü en baştan belli bu transferde. Ayrıca Haluk Yürekli'nin iddiaları çok ciddi. Ben Galatasaray yönetiminde olsam ve yapacağım bir transfer ile ilgili böyle iddialar ortaya atılsa, olayı kapatmak istiyorsam eğer hiç sesimi çıkarmam ve unutturururum. Ama iddialar asılsızsa ortaya atan üzerine bir avukat ordusu gönderirim. İlginçtir Haluk Yürekli de o saatten sonra bu konuyu açmadı. Neler döndü merak ediyorum.