Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağlı surat bugün boşa çıkmaz TV'ye. En azından 1 transferi açıklanır bence KAP'a. Bununla da hava atar yayında.

Gomis iyi tatil yapıyor adamın alternatifi yok bunu kendiside biliyor adam ne derse hemen okeyliyor bizimkiler

1601945_Galatasaray_SK.jpg
[/IMG]

Ekli dosyalar

• 1601945_Galatasaray_SK.webp
    1601945_Galatasaray_SK.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 219
Tete ve Vainqueur muhakkak kaliteli oyunculardır da ben pek ısınamadım ikisine de hayırlısı.

Viscayi almis sikeciler

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Serdar Aziz'e güvenen Galatasaray yönetimi,Brezilyalı Maicon dışında doğrudan kadroya girebilecek bir isim almayacak.

-********************* Spor

DC_JYSnXUAAPcEk.jpg

Bu Belhanda transferine içim hiç sinmiyor. Bilemiyorum burada başka bir Galatasaray platformunun ismini anmak serbest mi? Bir başka Galatasaray taraftar platformunda yer alan, 2-3 senedir ciddi manada yönetimle irtibatı olduğu bilinen ve transfer haberleri ekseriyetle doğru çıkan quakerboy isimli bir kullanıcı "maliyetinden çok faydalı olup olmayacağını konuşmak daha doğru olur" yazmış. Görünen o ki bu transfer bitmiş.

Clichy için hafta sonuna kadar gelişmeler bekliyorum yazmış ki bu süpriz oldu benim için.
Pasalic'in ilgi alanımızda olmadığını yazmış. Keza Yusuf Erdoğan'ın da...
Vainqueur'un menejeri aracılığıyla Galatasaray ve Beşiktaş'a önerildiğini yazmış. Oyuncunun menejer önerisi olduğunu fakat Galatasaray'ın fazla istekli davranmadığını ben de biliyorum.

Genelde bir transfer yapıldıktan sonra hayırlı olsun, bize bundan sonra desteklemek düşer derim. Ancak Belhanda için demem mümkün değil. Zaten büyük film döndüğü en baştan belli bu transferde. Ayrıca Haluk Yürekli'nin iddiaları çok ciddi. Ben Galatasaray yönetiminde olsam ve yapacağım bir transfer ile ilgili böyle iddialar ortaya atılsa, olayı kapatmak istiyorsam eğer hiç sesimi çıkarmam ve unutturururum. Ama iddialar asılsızsa ortaya atan üzerine bir avukat ordusu gönderirim. İlginçtir Haluk Yürekli de o saatten sonra bu konuyu açmadı. Neler döndü merak ediyorum.

Bu Belhanda transferine içim hiç sinmiyor. Bilemiyorum burada başka bir Galatasaray platformunun ismini anmak serbest mi? Bir başka Galatasaray taraftar platformunda yer alan, 2-3 senedir ciddi manada yönetimle irtibatı olduğu bilinen ve transfer haberleri ekseriyetle doğru çıkan quakerboy isimli bir kullanıcı "maliyetinden çok faydalı olup olmayacağını konuşmak daha doğru olur" yazmış. Görünen o ki bu transfer bitmiş.

Clichy için hafta sonuna kadar gelişmeler bekliyorum yazmış ki bu süpriz oldu benim için.
Vainqueur'un menejeri aracılığıyla Galatasaray ve Beşiktaş'a önerildiğini yazmış. Oyuncunun menejer önerisi olduğunu fakat Galatasaray'ın fazla istekli davranmadığını ben de biliyorum.

Genelde bir transfer yapıldıktan sonra hayırlı olsun, bize bundan sonra desteklemek düşer derim. Ancak Belhanda için demem mümkün değil. Zaten büyük film döndüğü en baştan belli bu transferde. Ayrıca Haluk Yürekli'nin iddiaları çok ciddi. Ben Galatasaray yönetiminde olsam ve yapacağım bir transfer ile ilgili böyle iddialar ortaya atılsa, olayı kapatmak istiyorsam eğer hiç sesimi çıkarmam ve unutturururum. Ama iddialar asılsızsa ortaya atan üzerine bir avukat ordusu gönderirim. İlginçtir Haluk Yürekli de o saatten sonra bu konuyu açmadı. Neler döndü merak ediyorum.

Nerdeydiniz hocam

Bu Cenk denen beceriksiz adam aylardır dunyayı gezdi, dolastı, netice sıfır.

Boyle basa boyle tarak misali, böyle baskana boyle direktör :(((

Quakerboyun haberleri burada da paylaşılıyor da haluk un ne gibi ciddi iddiası olmuş ?

Tamam visca iyidir ( super ligden messi almam , hep çöp cikar) ama sırf bonservisi bence de fazla olduğu için biz belhandayi alıyoruz ama adamlar 5e Visca aliyor yeah demek komedi. Beni özbek gibi birini koruyor pozisyonuna düşürmek ise trajikomik. Adam gibi takim kursunlar da para erene vs gitmesin de yabancılar riskine değer

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt