Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.637
- 29.790
- 2.993
Edin Visca'nın menajeri aracılığıyla Galatasaray'a "Kulübümle anlaşın yeter." dediği öğrenildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yasin bence süper lig şartlarında ii topcu, iyi bir takım icinde iş yapar. sinan daha cok gizli forvet gibi, 4-4-2'nin 2.forveti olabilir ama kanatta basarılı olacagını düsünmüyorum.
Visca fb işi ciddiyse hiç transfere falan gerek yok. Boşuna para harcamanın lüzumu da yok. Bu sene şikeciler kesin şampiyon olur. Dirar- Valbuena-Visca çok iyi bir hat. Dirar ve Visca takım oyuncuları. Valbuena sihirbaz her şeyi yapabilir. İyi de bir forvet alacaklardır hatta ebubakar ismi geçiyor. Aykut kesinlikle transferden anlıyor.
tam dursunluk kadro renkdaş.mus
lines - maicon - ahmet - carol
selcuk - tolga
sinan - belhdan - yasin
gomis
Mehmet Han sen misin renktaş ?
Vainqueur alma ihtimalimiz olanlar icinde guncel form durumuyla en iyisi bence.
Imbula falan hayal
aynen, kendimizi dev aynasinda goruyoruz.2 senedir 20'li milyon eurolara satılıyor Imbula. Avrupa Ligi'nde oynayan Türk takımına kiralanması saçma olur. Büyük hayaller kuruluyor burada ama her mevkiiye üst düzey oyuncular alınamayacağını bilmemiz gerek.
Galatasaray, Clichy transferinin alternatifi PSV forması giyen Jetro Williams olarak belirledi. (Voetbalzone)
hehehe
kanatsiz baklava dizilimiynen oynicaz bence,4-3-1-2 yahut gobekli kalirsa 4-3-2-1 gibi formasyonbaşakşehir elia ve tunay'ı aldı viscayı verecek..ama ben genç kanat istiyorum maximin,coco,karamoh,onyekuru biraz zorlamalıyız