Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.396
- 2.277
- 2.278
Maicon instagramda menejerle anlasmamin son detaylarini gorusuyoruz demis..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten Selçuk konusunda ben Ali Naci'nin salladığını düşünüyorum.Tudor acaba bu selçuk'a ne kadar dayanır. Yedeğe çekerse Tudor'u göndermeye çalışır. Bu herif Tudor'un oyun planına uygun değil
Yok ya yerli Di Marzio bukim bu duyumcumu ?
yakin zamanda duyumculukta meslek olacak ülkede![]()
Tamam güzel iyi transferler ama geri kalan bölgelere daha genç adamlar almalıyızLEVENT ÜMİT EROL @leventumiterol 11 dk.11 dakika önceDaha fazla
#GOMİS BELHANDA ve MAICON #GALATASARAY tamam ... Üçü de bitti ...Hayırli olsun doğru ve nokta transferler... @sporundibicom
Vasfi çalışıyor , ışıl işıl işıldıyor.
schickeciler robbeni alamazlar yaw
başlangıcı ne lan kazık kadar adamsınBende nosokomefobi başlangıcı olabilir hocam :numbness:
Hatta manşetler bir ara Selçuk Tudorun Pirlosu olacak şeklinde iditudor selcuku juve dönemindeki pirlo gibi kullanmak isteyecektir
yanina tolga ve kosan bir zenci koyabilir
fazla bir beklenti icine girmeyin bu sezon
başlangıcı ne lan kazık kadar adamsın![]()
rektal muayeneden sonra mı böyle oldun?Dişçi koltuğuna gülerek oturan birisiydim normalde :/
Sen nasıl bir adamsın kardeş sürekli muhalefet? Adamların imza atmadığı bir çuval futbolcuyu kadroya yazmışsın bizde sadece maicon gomis birde sneijder i filan göndermişsin olmazsa muslerada sakatlanır diye kadroya yazmasaydinrvp
visca - vlbuena - roben
topal - souza
hak - skrtel - kyar - sener
volkan
abubakar
babel - taliska - kü7
oguhan - atiba
caner - marcelo - pepe - gökhan
fabri
gomis
yasin - belhanda - sinan
selcuk - tolga