Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor acaba bu selçuk'a ne kadar dayanır. Yedeğe çekerse Tudor'u göndermeye çalışır. Bu herif Tudor'un oyun planına uygun değil
Zaten Selçuk konusunda ben Ali Naci'nin salladığını düşünüyorum.
Tempo istiyorum diyen birisi Selçuk'u düşünemez mantık hatası var :)

Ali Naci yerli oyunculara ayrı bir yalakalık yapıyor :D Vardır ''duygusal'' bir nedeni

kim bu duyumcumu ?
yakin zamanda duyumculukta meslek olacak ülkede :D
Yok ya yerli Di Marzio bu :D:D %70 tutturma oranı var her takıma. Biraz iddialı konuşuyor,tarzı biraz itici ama haberler geliyor adama bir şekilde

Haziran başında falan Kucka için GS ve TS ilgileniyor diyordu, GS muhabiri Nevzat Dindar daha yeni geçen hafta söyledi :)

LEVENT ÜMİT EROL‏ @leventumiterol 11 dk.11 dakika önceDaha fazla

#GOMİS BELHANDA ve MAICON #GALATASARAY tamam ... Üçü de bitti ...Hayırli olsun doğru ve nokta transferler... @sporundibicom
Tamam güzel iyi transferler ama geri kalan bölgelere daha genç adamlar almalıyız
aksi halde 2-3 senede bir böyle para harcayamayız transfere
Bu sefer satacak Rivamız Floryamız da olmayacak

Kap gelmeden bir türlü inanamıyorum hatta Kapa rağmen alamamışlığımız da var

tudor selcuku juve dönemindeki pirlo gibi kullanmak isteyecektir
yanina tolga ve kosan bir zenci koyabilir

fazla bir beklenti icine girmeyin bu sezon

Su mübarek gunlerdr sabrimizmi sinaniyor arkadas . Anlasildi bitti tamamda resmi aciklama nerde

4 Yıldız'ın ilk senesinde benim oğlana bir forma almıştık. Arkasında isim yazmıyordu. Dedim ki oğlum arkasına senin ismini yazdıralım. Oğlan kendi ismini istemedi , baba futbolculardan birinin adını yazdıralım dedi. Dedim tamam kim olsun? Hepsini bilmiyor sırladım ben de. Muslera olur mu oğlum dedim. O kaleci baba olmaz dedi. Düşündüm Sneijder var ama akıbeti belli değil. Sonra teker teker baktım bir tane adamın ismini forma için layık görmedim. Düşünün kadro ne çöp. Formasını alacağımız bir Allah'ın kulu yok takımda...

tudor selcuku juve dönemindeki pirlo gibi kullanmak isteyecektir
yanina tolga ve kosan bir zenci koyabilir

fazla bir beklenti icine girmeyin bu sezon
Hatta manşetler bir ara Selçuk Tudorun Pirlosu olacak şeklinde idi
Bence öyle kullanabilirse Selçuk en az 2 sezon baya katkı verir
Adamın defansa koşmaktan enerjisi kalmıyorki, ileriye oynayan Selçuk her zaman rakiplerin korkusu olur

Robben ile sikecilerin arasinda dava acilmamismiydi Yandex e gir Robben gelsin Ronaldo gelsin derken

su söylenen 3 transfer bi aciklansada rahatlasak, birde orta sahaya imbula tamamdir.
takimin iskeleti kurulmasi gerekiyor biran önce.
sag sol bek kimi alirlarsa alsinlar umrumda degil hatta linnese sans verilse olur kötü oyuncu degil oynadikca güven kazanir.

Son düzenleme:
Biz Tudor'dan yeni bir takım kurmasını başarılı olmasını bekliyoruz filan ama adam ''transfer çalışmalarından'' memnunmuş

Neresinden memnun acaba daha hiçbir oyuncu almamamızdan mı ?

Yoksa takımı taşıyan Bruma-Poldi gibi adamların gitmiş sırada Sneijder'in olduğundan mı ?

Semih-Selçuk gibi evlatlarının hala kadroda olmasından mı ?

rvp
visca - vlbuena - roben
topal - souza
hak - skrtel - kyar - sener
volkan

abubakar
babel - taliska - kü7
oguhan - atiba
caner - marcelo - pepe - gökhan
fabri

gomis
yasin - belhanda - sinan
selcuk - tolga
carol - maicon - ahmet - lines
muslera​

bizim kadro kale ve forvet disinda nerden baksan elinde kaliyor
Sen nasıl bir adamsın kardeş sürekli muhalefet? Adamların imza atmadığı bir çuval futbolcuyu kadroya yazmışsın bizde sadece maicon gomis birde sneijder i filan göndermişsin olmazsa muslerada sakatlanır diye kadroya yazmasaydin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt