Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntv spor maicon haberini düzeltmiş önümüzdeki günlerde gelecek diye gelde sövme şimdi
Ali naci kılkuyrugun dediği çıktı

Dursun Özbek : "Fenerbahçe'nin Robben transferini duyduktan sonra tüm transfer çalışmalarını durdurduk, imzaladığımız ön protokolleri çöpe attık , lig bitti küçülmeye gideceğiz."

Hatta manşetler bir ara Selçuk Tudorun Pirlosu olacak şeklinde idi
Bence öyle kullanabilirse Selçuk en az 2 sezon baya katkı verir
Adamın defansa koşmaktan enerjisi kalmıyorki, ileriye oynayan Selçuk her zaman rakiplerin korkusu olur

Millet defans hücum yardırıyor. Selçuk'cuğum yoruluyormuş. Kıyamam ona ben

Adamın beli dönmüyor. Baskıyı yiyince geri pas yan pas yapıyor. Duran top dışında bir özelliği yok. Hamle yapma vasfı yok. Zıplayamayn tek futbolcu dünyada. Eşi benzeri yok

Hepsini geçtim pirlo çok hızlı düşünen tek pası iyi yapabilen topçu. Pirlo ve selçuk aman allahım.

Son düzenleme:
Sen nasıl bir adamsın kardeş sürekli muhalefet? Adamların imza atmadığı bir çuval futbolcuyu kadroya yazmışsın bizde sadece maicon gomis birde sneijder i filan göndermişsin olmazsa muslerada sakatlanır diye kadroya yazmasaydin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi güzel de fb ve bjkye sadece 1-2 adam ekledim
bizim kadroda 3-4 yeni adam var resmi aciklanmayan

ntvsporda az önce yazdigimi söylediler, bu transferlerden sonra simdi savunmanin önünü saglama almalari lazim imbula gibi.
sag sol bek bulunur zaten.

Visca hamlesine karşı Lens'i almak gerek. Lens'in yıllık ücretini karşılayamadılar muhtemelen.

Şu lensi biz kiralık olarak oynatıp daha sonra maddi imkansızlıklardan dolayı alamamış olsaydık fener çokdan almıştı lensi.Yahu adam çok ciddi gücüyle, süratiyle fark yarattı. Kesinlikle almamız gerekiyor. Bu transfer psikolojik üstünlük demektir. Çok ciddi darbe vuru adamlara..

Hala viscaya sulananlar varya pes diyorum.

Maicon instagram'a foto koymus, "menajerimle ogle yemeginde son detaylari konusuyoruz" aciklamasi var altinda..
lokasyon : Rio de Janeiro

Hatta manşetler bir ara Selçuk Tudorun Pirlosu olacak şeklinde idi
Bence öyle kullanabilirse Selçuk en az 2 sezon baya katkı verir
Adamın defansa koşmaktan enerjisi kalmıyorki, ileriye oynayan Selçuk her zaman rakiplerin korkusu olur

Pirlo ile uzaktan yakından hiçbir şekilde alakaları yok, taraftarın sabrı kalmadı zaten Selçuk'a bu sens söverek gönderilir muhtemelen. Bu kadar zorlamanın sonunda Burak gibi olup gidecek çünkü yiyeceği adam kalmadı başka sıra ona geldi.

Insallah Vanqueror haberleri gercektir.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Akşam bir şey beklemeyin. Klasik dursun çalışıyoruz vs diyecek sonrası goygoy iste

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz 12 küsür milyona(1yillik icinde) gidip maiconu aliriz bjk yari fiyatina pepeyi getirir
belki daha da ucuza

biz 12 küsür milyona(1yillik icinde) gidip maiconu aliriz bjk yari fiyatina pepeyi getirir
belki daha da ucuza
nere aliyorlar 5 milyon maas istiyormus nasilsa bonservisi elinde.
valla 35 yasinda pepeye 28 yasinda maiconu tercih ederim.
rahat 5 sene oynar yillik 2,5 milyon maas ve ödenen bonserviz normal.
tabiki bizimkiler gerceklestirebilirse transferi.

Millet defans hücum yardırıyor. Selçuk'cuğum yoruluyormuş. Kıyamam ona ben

Adamın beli dönmüyor. Baskıyı yiyince geri pas yan pas yapıyor. Duran top dışında bir özelliği yok. Hamle yapma vasfı yok. Zıplayamayn tek futbolcu dünyada. Eşi benzeri yok

Hepsini geçtim pirlo çok hızlı düşünen tek pası iyi yapabilen topçu. Pirlo ve selçuk aman allahım.
Şimdi Selçuk hiçbir zaman box2box gibi olmadı
Öyle bir oyuncu değil, her zaman ağır kanlı hareket ediyordu
Lakin Melo ile iken hücumu basan bir takımda golleri ve asistleri coşturdu
Yanındaki partnerleri ya zeki ayağı temiz topçular olacak ya da koşan oyuncular
Organizasyonu ayarlayabilen bir oyuncu
Kurulan ekibe göre her türlü takıma katkı sağlar ama 11 de ama benchte
Selçuğa gelene kadar 9 10 oyuncu var takıma yakışmayan
O kadar da adamı tu kaka etmeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt