Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Ntv spor maicon haberini düzeltmiş önümüzdeki günlerde gelecek diye gelde sövme şimdi
Ali naci kılkuyrugun dediği çıktı
Ali naci kılkuyrugun dediği çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rektal muayeneden sonra mı böyle oldun?
Hatta manşetler bir ara Selçuk Tudorun Pirlosu olacak şeklinde idi
Bence öyle kullanabilirse Selçuk en az 2 sezon baya katkı verir
Adamın defansa koşmaktan enerjisi kalmıyorki, ileriye oynayan Selçuk her zaman rakiplerin korkusu olur
Sen nasıl bir adamsın kardeş sürekli muhalefet? Adamların imza atmadığı bir çuval futbolcuyu kadroya yazmışsın bizde sadece maicon gomis birde sneijder i filan göndermişsin olmazsa muslerada sakatlanır diye kadroya yazmasaydin![]()
![]()
![]()
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eldiven kullanmıştım halbuki :abnormal:Hayır, sizinle tanıştıktan sonra![]()
Hayır, sizinle tanıştıktan sonra![]()
Visca hamlesine karşı Lens'i almak gerek. Lens'in yıllık ücretini karşılayamadılar muhtemelen.
Hatta manşetler bir ara Selçuk Tudorun Pirlosu olacak şeklinde idi
Bence öyle kullanabilirse Selçuk en az 2 sezon baya katkı verir
Adamın defansa koşmaktan enerjisi kalmıyorki, ileriye oynayan Selçuk her zaman rakiplerin korkusu olur
nere aliyorlar 5 milyon maas istiyormus nasilsa bonservisi elinde.biz 12 küsür milyona(1yillik icinde) gidip maiconu aliriz bjk yari fiyatina pepeyi getirir
belki daha da ucuza
Şimdi Selçuk hiçbir zaman box2box gibi olmadıMillet defans hücum yardırıyor. Selçuk'cuğum yoruluyormuş. Kıyamam ona ben
Adamın beli dönmüyor. Baskıyı yiyince geri pas yan pas yapıyor. Duran top dışında bir özelliği yok. Hamle yapma vasfı yok. Zıplayamayn tek futbolcu dünyada. Eşi benzeri yok
Hepsini geçtim pirlo çok hızlı düşünen tek pası iyi yapabilen topçu. Pirlo ve selçuk aman allahım.