Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartmadan bu sene gördük orta sahayı. Dursun da abartmıyor Alıyor Anadolu'dan Topçuları.

Bu herifler 33 yaşına gelmişler. Büyük maçlarda gördük o orta sahayı
konuyu Dursun'un capsizligina nasil bagladin anlamadim.

Arkada iyi bir defans hattiyla Vanqueur, Selcuk, Sneijder, Belhanda, Lens yeterlidir bu ligde ortasaha hakimiyeti icin benim gorusume gore. Katilmayabilirsin tartisilacak bisey yok

Trabzonspor, Liverpool ile sözleşmesi sona eren Lucas Leiva'yı gündemine aldı. (NTV Spor)

Şimdi Selçuk hiçbir zaman box2box gibi olmadı
Öyle bir oyuncu değil, her zaman ağır kanlı hareket ediyordu
Lakin Melo ile iken hücumu basan bir takımda golleri ve asistleri coşturdu
Yanındaki partnerleri ya zeki ayağı temiz topçular olacak ya da koşan oyuncular
Organizasyonu ayarlayabilen bir oyuncu
Kurulan ekibe göre her türlü takıma katkı sağlar ama 11 de ama benchte
Selçuğa gelene kadar 9 10 oyuncu var takıma yakışmayan
O kadar da adamı tu kaka etmeyelim

Alakası yok selçuk manisa-trabzon-bizdeyken ilk 1.5 yıl. Basan enerjik yer yer çalım düşünen bir oyuncuydu. Top kapamasa bile alan kapatıyordu. Fakat son 3 yıldır selçuk rakibe alan açan bir oyuncu oldu. Selçuk oynasın diye sürekli yeni bir melo bulma zorunluluğumuz yok selçuğun yerine birini bulursun olur biter. Tak
Takıma yakışmayan 9-10 oyuncudan biri de selçuk.
Burak gibi küfür yiye yiye gidecek malesef sonu bu olacak. Ha burada suçlu kendisi mi hayır ben de olsam bende oynamak isterim iyi veya kötü olayım fark etmez hoca ve başkan diyecek ki yeter hadi eyvallah.
Dursunun son iki kurbanı turor ile selçuk olacak

allah askina maiconun kac tane macini izledin
pepeyi her hafta izliyoruz realde
böyle bos mesajlarla alinti yapmayin benden
alinti yapmiyim dedim cünkü konu uzar ama pepe bu sezon kac defa izledin her hafta izliyoruz diye yaziyorsun bu sezon la ligada 13 resmi maca cikmis.
bikere bu daha genc stoper alinmasinin gerektigini gösteriyor.
hep ihtiyarlarlami ugrasicagiz hem arap ligine dönmeyelim diyoruz hem emekliler lligine ceviryoruz buralari.
bu demek degilki pepeden verim alinmaz diye ama uzun vadelide düsünmek gerekir.

bence maicon gibi genc hirsli stoper bulmusuz bukadarda yerin dibine sokmayin bu transferi.

Son düzenleme:
Vainqueur,Clichy,Maicon defansif olarak bize güç katarlar.Belhanda,Gomis ise ofansif.Böyle bir kadro iş görür.

alinti yapmiyim dedim cünkü konu uzar ama pepe bu sezon kac defa izledin her hafta izliyoruz diye yaziyorsun bu sezon la ligada 13 resmi maca cikmis.
hep ihtiyarlarlami ugrasicagiz hem arap ligine dönmeyelim diyoruz hem emekliler lligine ceviryoruz buralari.

hmm

Pepe sıkıntılı o zaman. futboldan kopunca hiç dikkat etmemişiz

yabanci basinda ismi bjk ile geciyor
fikoyla dalga geciyoruz ama transfer isinde temiz isler yapiyorlar
bizim gibi degiller

Bırak Necati gözünü seveyim ya :DD Beşiktaş'ın Pepe'yi tek getirme ihtimali Pepe'nin sakat olması, başka bir ihtimal yok.

Pepe'yi bırak seneye Aboubakar'la Tallisca'nın bile Beşiktaş'ta kalma ihtimali %50'nin altında. Biz en azından sıkıntılarımızın farkındayız onlar şu an bulutların üstünde uçuyorlar. Biz biraz kıpırdansak fena yere çakılacaklar.

Visca fb işi ciddiyse hiç transfere falan gerek yok. Boşuna para harcamanın lüzumu da yok. Bu sene şikeciler kesin şampiyon olur. Dirar- Valbuena-Visca çok iyi bir hat. Dirar ve Visca takım oyuncuları. Valbuena sihirbaz her şeyi yapabilir. İyi de bir forvet alacaklardır hatta ebubakar ismi geçiyor. Aykut kesinlikle transferden anlıyor.

kesinlikle katılmıyorum.

Feneriin kadrosu genelde hep bizden iyi olmuştur. transferde her zaman en iyi oyuncuları almaya çalışmışlar bizim gibi çok fazla yetersiz oyuncuları kadroya doldurmamışlardı..Bunu hep söylemişimdir. Forumdada çokda tepkiyle karşılanmıştır.

Ama durum şimdi farklı o devir bitti. Fenerde para yok ve zor durumdalar.
Visca,dirar falan fark yaratacak oyuncular değil. Valbuena bireysel olarak biraz katkı verir. Ama lensi alırlarsa biraz daha farklı olur. Lens çok ciddi fark yaratıyor.

Önümüzde çok güzel fırsat var. Kaliteli ve doğru kadroyu kurup çok rahat bunların önüne geçebiliriz. Yarım yamalak iş yapmamalıyız. ilk 11 e 9 oyuncu gerekiyorsa 9'unuda almalıyız.

DDAkdrGUwAA9Ybm.jpg

kap

kaburga sakatligi yüzünden 2 ay uzak kalmis
ama sampiyonlar liginde ve ligte sans buldu öyle böyle
kupayi kazanmis bir takimdan bahsediyoruz burada

bence maicon gibi genc hirsli stoper bulmusuz bukadarda yerin dibine sokmayin bu transferi.

abicim hirsla bir bok olmuyor bunu önce bir anlayin
maicon kimdir nedir belli degil
pozisyon almasi nasil, baski altinda panik yapiyor mu, kolay calim yiyor mu
bu tip seyler önemli benim icin
bunun cevabini bana su anda kimse veremez forumdan
28 yasina gelmis dogru düzgün ismini duymadigim, avrupada izlemedigim bir adamin nesine güveneyim ben?

Lens tam aradığımız adam sol taraf garry yasin ile gider ama sağ tarafa lens lazım heleki içerde gomis varken lens alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt