Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler KAP kokusu aldim sanki

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

19366361_10155488843749511_4980785202706891656_n.jpg

ÇOK MU ZOR DURSUNN ????

kaburga sakatligi yüzünden 2 ay uzak kalmis
ama sampiyonlar liginde ve ligte sans buldu öyle böyle
kupayi kazanmis bir takimdan bahsediyoruz burada

abicim hirsla bir bok olmuyor bunu önce bir anlayin
maicon kimdir nedir belli degil
pozisyon almasi nasil, baski altinda panik yapiyor mu, kolay calim yiyor mu
bu tip seyler önemli benim icin
bunun cevabini bana su anda kimse veremez forumdan
28 yasina gelmis dogru düzgün ismini duymadigim, avrupada izlemedigim bir adamin nesine güveneyim ben?

herif sao paulonun kaptani daha ötesimi var.
neyse ya gercekten uzatmak istemiyorum.

Sao Paolo' nun şimdiki iç açıcı olmayan durumuna bakılırsa, kötü bir kadro planlaması yapmış oldukları anlaşılıyor. Değil Maicon, Ramos-Pique tandemine sahip olsalar bile çok fazla farkeden bir şey olmayacaktır o takımda. Hal böyleyken Maicon' un kalitesi hakkında bir çıkarsama yapmak yanıltıcı olur...

12 milyon, Maicon' un etmeyeceği bir para idi, şimdi konuşulan rakam daha gerçekçi. Belki ciddi revizyon planlıyorlardır da para eden, yıllık kazancı yüksek oyuncuları elden çıkarmak istiyorlardır. Tabi oyuncunun tercihi de önemli bu noktada; adam gitmek istiyor ve fazlasını veren yoksa ne yapacaklar?...

abicim sikinti su
bu maicon denen elemani hayatinda kimse burada izlememis
ona ragmen yorumlar havada ucusuyor yüzyilin stoperini aldik gibisinden
önce bir gelsin 1-2 mac izleyelim sonra yorumunu yap bu kadar abartma hemen
cünkü bunu zamaninda cok gördük bir oyuncuyu cok öven genelde ilk söven de oluyor
insallah iyi oynar da katki verir takima yoksa buradan da büyük bir kazik yemis olacagiz
hayirlisi olsun

Vainqueur yerine azaibuke daha mantıklı olmaz mı? hem yaşı henüz 19-20, oyun tarzları da benziyor zaten, yedek kalmayı da sorun etmez. Bir de imbula gelse ortasaha transferi bu sezonluk yeter

Böyle seviyesiz mesajla karşıma geleceğini bilsem, bir konuda konuşup-tartışmak değil- bir şeyler anlatmaya uğraşmazdım. Ben de fikir alış-verişi yapıp bir konuda konuşmak, sohbet-muhabbetti amacım. Ama yanlış kişiye denk gelmişim böyle bir eylem için. :)

İyi günler.

kardesim seviyesiz diyorsun da benim portoyu takip etmedigime dair bir kanitin var mi?
sen takip edebiliyorsan ben niye edemiyorum
o mantikla senin bana yazdigin mesaj da seviyesiz olmuyor mu:red:

Maicon taş gibi stoper bize gelmesine aklım ermiyor
Izleyince çenesini kapatacak
Burda futbol ulemaligi yap
Sonra maicon u izlemedim de ilginç

Maicon porto ile avrupa uefa ligini kazanmadımı ? 6 yıl portoda istikrarlı forma vermezler adama bir seviyesi olmasaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt