Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.343
- 3.432
- 2.223
Galatasaray'ın yeni transferi Younes Belhanda'nın pazartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. (NTV Spor)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seninki varsayim ise benimki de öyle dostum
benim ama elle tutulur bir yanim var
sen ama ölümüne savundugun adami hayatinda 1dk bile izlemedin
devre arası 5 milyon veren bulurlarsa dua etsinlerEğer gerçekten Acerbi'yi sağlam bir maaş ile Galatasaray'a gelmeye ikna edebilmiş isek
Devre arası Sassuolo'yu zorlamakta fayda var adamın sözleşmesi bitmesine 6 ay kalmış olacak bedava göndermek istemeyeceklerdir
Oyle durumda gidersin acerbiyle devre arasi imzalarsin sonra sassuloya gidip 2milyon euro veriyorum su anda gelmesi icin diyorsun. Vermezlerse sene sonu kaliteli bir takvie yapmis oluyorsun hemde kurus para vermeden. Teklif ettigin 2m bonservisin yarisini da acerbiye yazin imza parasi olarak veriyorsunEğer gerçekten Acerbi'yi sağlam bir maaş ile Galatasaray'a gelmeye ikna edebilmiş isek
Devre arası Sassuolo'yu zorlamakta fayda var adamın sözleşmesi bitmesine 6 ay kalmış olacak bedava göndermek istemeyeceklerdir
Yemin et bakayım hayır mübarek gün izlemedigime

Portoyu idaadan dolayı çok izledimde alıcı gözle izlemeyince pek hatırlamıyorum adamın perfomansını. Sao paolada ki bir kaç macını bulup bantan izledim. Vasat ama takım olarak iyi değiler.yav sabahtan beri diyorum haci kapali kutu diye
ama yok portonun kaptani ebiii yeeeaaaa diye geliyorlar
sanki sabah aksam portoyu takip ediyorlar
devre arası 5 milyon veren bulurlarsa dua etsinler
bence tudorun kafasındaki 11de yasin ve selçuk var. tolga ve sinanı hamle oyuncusu olarak düşünüyor. bencr sinan ilk 11 için güvenilecrk bir oyuncu drğil henüz. 11 şöyle olur.İşin açıkcası ben bu kadroya fitim => Daha iyisinin olmasını bende isterim ama bu yönetim ile maksimum bu olur
Muslera
Tete-Serdar-Maicon-Jetro
Tolga-Imbula
Belhanda
Sinan-Gomis-Garry
Bu kadronun zayıf yanları var tamam doğru ama bir anda tüm takımı sıfırdan yapılmasını da beklemeyelim
Bu kadronun sıkıntılı adamlar Serdar-Sinan-Tolga bence
Devre arası AL+STSL deki duruma göre bu adamların yerine 2 veya 3 nokta transfer ile sapasağlam bir takım olabiliriz
Tudorun kafasında yasin varsa kafası yok demektirbence tudorun kafasındaki 11de yasin ve selçuk var. tolga ve sinanı hamle oyuncusu olarak düşünüyor. bencr sinan ilk 11 için güvenilecrk bir oyuncu drğil henüz. 11 şöyle olur.
muslera
tete maicon serdar clichy
selçuk vainqueur
yasin belhanda gary
gomis
bize lens gibi biri lazım aslında. o zamsn baya iyi olur kadro.
F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi