Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın yeni transferi Younes Belhanda'nın pazartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. (NTV Spor)

Verilen para fazla ama biraz da mecburiyetten. Çünkü takım 1 hafta içinde toplanmak zorunda. Temmuz 13 te resmi maç var. Sezonu erken açmanın belki de en kötü tarafı bu. Almak istediğin oyuncuyu ederinden fazla vererek alıyorsun.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer gerçekten Acerbi'yi sağlam bir maaş ile Galatasaray'a gelmeye ikna edebilmiş isek

Devre arası Sassuolo'yu zorlamakta fayda var adamın sözleşmesi bitmesine 6 ay kalmış olacak bedava göndermek istemeyeceklerdir

Belhandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ulan hala acerbi diyolar olmadı o iş,maicon geldi işte.

Eğer gerçekten Acerbi'yi sağlam bir maaş ile Galatasaray'a gelmeye ikna edebilmiş isek

Devre arası Sassuolo'yu zorlamakta fayda var adamın sözleşmesi bitmesine 6 ay kalmış olacak bedava göndermek istemeyeceklerdir
devre arası 5 milyon veren bulurlarsa dua etsinler

Oyle durumda gidersin acerbiyle devre arasi imzalarsin sonra sassuloya gidip 2milyon euro veriyorum su anda gelmesi icin diyorsun. Vermezlerse sene sonu kaliteli bir takvie yapmis oluyorsun hemde kurus para vermeden. Teklif ettigin 2m bonservisin yarisini da acerbiye yazin imza parasi olarak veriyorsun

yav sabahtan beri diyorum haci kapali kutu diye
ama yok portonun kaptani ebiii yeeeaaaa diye geliyorlar
sanki sabah aksam portoyu takip ediyorlar
Portoyu idaadan dolayı çok izledimde alıcı gözle izlemeyince pek hatırlamıyorum adamın perfomansını. Sao paolada ki bir kaç macını bulup bantan izledim. Vasat ama takım olarak iyi değiler.

Acerbi yide hiç bilmiyordum vallahi. Komşum italyan ve fanatik interli ve italya liginide çok yakından takip ediyor.
Baya met etti ki sassulonun eski maclarından 2 tanesini izledim de hayran bıraktı resmen.
Neden daha büyük takımlara tranafer olmadığını anlam çıkartamadım şahsen.
Var belkide bir yerde bununda sakatlığı.
Adamlar boşuna okadar para istemiyor acerbi için yani ve tercihim benimde acerbi olurdu.

devre arası 5 milyon veren bulurlarsa dua etsinler

Bence kesinlikle zorlamalıyız Acerbi'yi devre arası

Şimdi Maicon alındı diyelim Maicon-Ahmet => Maicon-Serdar kötü değil stoper hattı için

Devre arası Acerbi alınır da Acerbi-Maicon yapılırsa defans uzun zaman sonra rahat bir nefes alırız defansta

3-5 verilebilir Acerbi için

a4e44de9ca5c35f8bb81da84284769b6.png

Yeni sezon kombine yenileme satışlarında, satılan kombine sayısı 15.000'e ulaştı. (@ArslanCumhur)

İşin açıkcası ben bu kadroya fitim => Daha iyisinin olmasını bende isterim ama bu yönetim ile maksimum bu olur

Muslera
Tete-Serdar-Maicon-Jetro
Tolga-Imbula
Belhanda
Sinan-Gomis-Garry​

Bu kadronun zayıf yanları var tamam doğru ama bir anda tüm takımı sıfırdan yapılmasını da beklemeyelim

Bu kadronun sıkıntılı adamlar Serdar-Sinan-Tolga bence

Devre arası AL+STSL deki duruma göre bu adamların yerine 2 veya 3 nokta transfer ile sapasağlam bir takım olabiliriz
bence tudorun kafasındaki 11de yasin ve selçuk var. tolga ve sinanı hamle oyuncusu olarak düşünüyor. bencr sinan ilk 11 için güvenilecrk bir oyuncu drğil henüz. 11 şöyle olur.

muslera
tete maicon serdar clichy
selçuk vainqueur
yasin belhanda gary
gomis
bize lens gibi biri lazım aslında. o zamsn baya iyi olur kadro.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gomis, belhanda, maicon geldi sayalim, simdi sira imbulada bunuda alsinlar takim bambaska kisilige bürünür.
imbula icin ugrasinlar onu alsinlar bekler zaten alinir.

Ali naci yalanlamadı mı daha :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence tudorun kafasındaki 11de yasin ve selçuk var. tolga ve sinanı hamle oyuncusu olarak düşünüyor. bencr sinan ilk 11 için güvenilecrk bir oyuncu drğil henüz. 11 şöyle olur.

muslera
tete maicon serdar clichy
selçuk vainqueur
yasin belhanda gary
gomis
bize lens gibi biri lazım aslında. o zamsn baya iyi olur kadro.

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudorun kafasında yasin varsa kafası yok demektir

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt