Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize gelen her oyuncuyu itin bir tarafına sokmakta adet oldu artık.

Onu da geçtim şu transferlerin olmasının sebebi, sabriyle uzatmama kararı alan Tudor'u itin...... Sokuyorlar. Tudor için gelmeden önce herkes şöyle dedi "sabredilmeyecekse gelmesin" sonra da ilk gitsin diyen taraftar oldu. Futbolcu için de TD için de biz çok sabırsız bir grubuz bu yüzden bruma gibi birini anca 15 e sattık.

Maicon geldiği için forum ahalisi çok mutlu ama gerçekten Maicon ne yan toplardaki sorunumuzu çözebilir ne savunmada ki dengesizliği

Zaten kendisi yeterince dengesiz birisi hayatında Maicon'u 5-6 maç izlememiş adamlar burada yorum yapıyor seviniyor ovv agresif sert stoper aldık diy

Bu yazdığımı not alın ''Ligde 2*3 maç oynadıktan sonra Maicon pozisyon alma hataları/yan topta rakibini unutmaları filan gördükçe çoook söveceksiniz bu adamı kim aldı lan diyecekiniz '''

Maicon kötü stoper demiyorum elimizdeki adamlara bakarak çok iyi ama zaten bizim savunmada ki en büyük 2 sıkıntı pozisyon almayı bilmiyorlar ve yan toplarda hep rakibi unutup vurduruyorlar topa

Maicon'un en kötü 2 özelliği de bunlar zaten

Her zaman dediğimiz gibi futbolu uzaktan yakından bilmeyen adamların yapacağı transferdir ancak bu

Bu yoruma katılıyorum yalnız benim anlamadığım olay tudor gibi yıllarca stoper oynamış bir hocanın maicona bu parayı verdirip aldırması dünyada hiçmi stoper kalmadı be kardeşim sırf kariyerinden dolayı 8 milyon veriyoruz rezalet tek kelime ile

Maicon geldiği için forum ahalisi çok mutlu ama gerçekten Maicon ne yan toplardaki sorunumuzu çözebilir ne savunmada ki dengesizliği

Zaten kendisi yeterince dengesiz birisi hayatında Maicon'u 5-6 maç izlememiş adamlar burada yorum yapıyor seviniyor ovv agresif sert stoper aldık diy

Bu yazdığımı not alın ''Ligde 2*3 maç oynadıktan sonra Maicon pozisyon alma hataları/yan topta rakibini unutmaları filan gördükçe çoook söveceksiniz bu adamı kim aldı lan diyecekiniz '''

Maicon kötü stoper demiyorum elimizdeki adamlara bakarak çok iyi ama zaten bizim savunmada ki en büyük 2 sıkıntı pozisyon almayı bilmiyorlar ve yan toplarda hep rakibi unutup vurduruyorlar topa

Her zaman dediğimiz gibi futbolu uzaktan yakından bilmeyen adamların yapacağı transferdir ancak bu
sao paulonun son maçlarını izleyerek bu yorumu yaptıysan hataya düşersin.ben bikaç maç izledim. saopaulo 3lü savunma ile oynuyo ve kimse ne yaptıgını bilmiyo.maiconun yanındaki stoper çok kötü,o videolardan bittiğiniz tavares ileri çıkıp geri gelmiyo.hücumda iyi değiller.inanılmaz kötü başladılar zaten sezona.

maiconun defolarına gelcek olursak...haklı olabilirsin.ama defosuz futbolcu yok.hiç bi stoper dört dörtlük degil.

yan top olayı takım savunması ile çözülecek bişey daha çok.ama 1.90 boyu ile maicon hava toplarına çare olacaktır.pozisyon alma olayına gelirsek bizde futbolcu diyebileceğin 2-3 isim var.tudor sezon başı kampı ile bütün bu eksileri artıya çevirecektir.maicon fiziği ile,kalitesi ile bu lig için gayet yeterli.dediğin gibi eldeki stoperlerimiz çok kötü.

Son düzenleme:
Eve geldim hanima sordum belhanda geldimi diye,yok babamlar gelecek sonra dedi,iyice siyirdik artik

Maicon özetle desen bir agresifliği iki hava hakimiyeti derler
Adam en kötü özelliği hava hakimiyeti demiş

Katılıyorum renktaş, bu yüzden de Maicon'un yanına kesinlikle pozisyon bilgisi iyi bir hamle oyuncusu lazım. Maicon'u tamamlayacak biri yani. Ancak yağlı suratın ve ekibinin çapı malumdur. Bunu düşünerek millet sevinmeden edemiyor. Bir de elimizdeki adamların kalitesi belli. 8M verip de daha gencini alamaz mıydın? Arasan kesinlikle alırdın ama hepimiz biliyoruz ki bu yönetim Maion'dan iyisini getiremez. Umarım bir stoper daha alınır en azından. Genç, maliyeti az gelecek vaaden ama sanmıyorum. En iyi ihtimalle devre arası.

Son düzenleme:
Sen yanlış maicon u izlemişsin

Görürüz reis kim haklı çıkıyor kim yanılıyor

Benim yeni transferimizi kötülemek gibi bir amacım yok elimizdeki adamlardan en az 2-3 tık yukarıda bir stoper zaten Maicon buna bişey demem

Ama söylediklerimde haklıyım en azından Porto ve Sao Paulo kariyerinde

Bu adam Porto'da kaptanlığa kadar yükselmişkten bir anda kesik yiyip Brezilya'ya dönmesi de tamamen bu yukarıda belirttiğim sebepler için

Ha ama Acerbi-Astori gibi pozisyon bilgisi çok üst seviye bir stoperin yanında savaşçı kesici eleman olarak 10 numara 5 yıldız iş yapar Maicon STSL standartlarında

Ama Maicon gelsin Serdar veya Ahmet in yanına koyalım tüm yan topları süpürsün savunmadaki dengesizliği tek başına düzeltip liderlik etsin bizim savunma sıkıntımızı bitirsin diye bekliyorsanız beklemeyin kesinlikle böyle özellikleri yok Maicon'un

Behanda sanki selçuk yerine 8 numara daha iyi olmaz mı yahu. Kanatların birinde olmaz forvet arkası oynayamaz selçuğun yapmak istediği şeyi kat kat yapar. Orta üçlüden biri olur inşallah diye temenni ediyorum. 10 numara olmaz sneijder bile 10 numara oynamıyor keza bizde öyle bir sistemimiz yok.
Selçuk belhanda aynı anda sahada olması ölüm.
Hele sol açık için düşünülüyorsa çekip kendimizi vuralım.

O sebeplen iki tane tazı gibi kanat alıp sneijder ve belhanda ile bunları pozisyona sokmalı. Koşan adam değil koşan top günümüz futboluna daha yatkın, adamlar da koşturursan zaten bu işi çözmüşsün demektir.

Katılıyorum renktaş, bu yüzden de Maicon'un yanına kesinlike pozisyon bilgisi iyi bir hamle oyuncusu lazım. Maicon ile birlikte harika olur. Ancak yağlı suratın ve ekibinin çapı malumdur. Bunu düşünerek millet sevinmeden edemiyor çünkü bu adamlar daha iyisini alamaz. 8M verip de daha gencini alamaz mıydın? Arasan kesinlikle alırdın ama hepimiz biliyoruz ki bu yönetim Maion'dan iyisini getiremez...

Aynen öyle reis hani Acerbi-Astori tarzı bir adamın yanında süper olurdu Maicon

Ama insanlar Maicon'un nasıl bir stoper olduğunu bilmiyor kesinlikle adama bok atmak gibi bir derdim yok ben sadece izlediğim bildiğim adamın kötü yanlarını yazıyorum millet çok beklentiye girmesin diye

Kanatlar Yasin,Garry olacaksa geri kalan 9 kisinin kim oldugunun pek onemi yok acikcasi.Bu kadar eksigi nasil kapatacak bu beceriksizler?

bosuna bok atmayin maicon dünyanin en iyi forvetidir göreceksiniz yakinda

Takım savunması kompak olarak yapılır sen ceza yayında 2 kişi 5 kişiyi karşılarsan en kralını alsan hikaye
Tudor ne diyordu 8 kişi duran topta bekliyoruz ama yine kafa vurduruyoruz
Bu kalite eksikliğinden kaynaklanıyor
Bu adam eşleştiği adama kafa vurdurmaz
Birebirde kolay kolay çalım yemez
Hamle zamanlaması ıyidir maicon ün

Yoksa her ucana kaçana vuracak sanan varsa yanılır

Behanda sanki selçuk yerine 8 numara daha iyi olmaz mı yahu. Kanatların birinde olmaz forvet arkası oynayamaz selçuğun yapmak istediği şeyi kat kat yapar. Orta üçlüden biri olur inşallah diye temenni ediyorum. 10 numara olmaz sneijder bile 10 numara oynamıyor keza bizde öyle bir sistemimiz yok.
Selçuk belhanda aynı anda sahada olması ölüm.
Hele sol açık için düşünülüyorsa çekip kendimizi vuralım.

O sebeplen iki tane tazı gibi kanat alıp sneijder ve belhanda ile bunları pozisyona sokmalı. Koşan adam değil koşan top günümüz futboluna daha yatkın, adamlar da koşturursan zaten bu işi çözmüşsün demektir.

-------------Wesley------------

-----------Belhanda X----------

gibi düşünüyorsan Belhanda'nın yanına çok iyi bir tempolu, adam yiyen eleman lazım yoksa elek oluruz gene. Onun haricinde Belhanda sola daha yakın oynuyor zaten benim gözlemlediğim. Tabii maç içinde çok geziniyor Wesley ile karşılaştırırsak...

Görürüz reis kim haklı çıkıyor kim yanılıyor

Benim yeni transferimizi kötülemek gibi bir amacım yok elimizdeki adamlardan en az 2-3 tık yukarıda bir stoper zaten Maicon buna bişey demem

Ama söylediklerimde haklıyım en azından Porto ve Sao Paulo kariyerinde

Bu adam Porto'da kaptanlığa kadar yükselmişkten bir anda kesik yiyip Brezilya'ya dönmesi de tamamen bu yukarıda belirttiğim sebepler için

Ha ama Acerbi-Astori gibi pozisyon bilgisi çok üst seviye bir stoperin yanında savaşçı kesici eleman olarak 10 numara 5 yıldız iş yapar Maicon STSL standartlarında

Ama Maicon gelsin Serdar veya Ahmet in yanına koyalım tüm yan topları süpürsün savunmadaki dengesizliği tek başına düzeltip liderlik etsin bizim savunma sıkıntımızı bitirsin diye bekliyorsanız beklemeyin kesinlikle böyle özellikleri yok Maicon'un
haklı çıkma olayı diye bişey yok.şu haklı çıkma sevdasından vazgeçin.biz takım olarak dengesiziz.maicon tabiki tek başına bütün savunmayı halledemez.yanına sağbek gelecek,solbek gelecek.büyük ihtimal bi stoper daha. ve dahası ortasaha alıcaz.

maicon terminatör değilki dediklerini yapsın ama liderlik edebilcek biri,kaptanlıga kadar yükseldi oynadıgı takımlarda ve sıfatından da piskopatlık akıyo.korkutucu bi lider olacak inşallah :D

Son düzenleme:
bjkyi maicon alsaydi sabah aksam yalardiniz transferi sonra da üstüne fikoyu

sao paulonun son maçlarını izleyerek bu yorumu yaptıysan hataya düşersin.ben bikaç maç izledim. saopaulo 3lü savunma ile oynuyo ve kimse ne yaptıgını bilmiyo.maiconun yanındaki stoper çok kötü,o videolardan bittiğiniz tavares ileri çıkıp geri gelmiyo.hücumda iyi değiller.inanılmaz kötü başladılar zaten sezona.

maiconun defolarına gelcek olursak...haklı olabilirsin.ama defosuz futbolcu yok.hiç bi stoper dört dörtlük degil.

yan top olayı takım savunması ile çözülecek bişey daha çok.ama 1.90 boyu ile maicon hava toplarına çare olacaktır.pozisyon alma olayına gelirsek bizde futbolcu diyebileceğin 2-3 isim var.tudor sezon başı kampı ile bütün bu eksileri artıya çevirecektir.maicon fiziği ile,kalitesi ile bu lig için gayet yeterli.dediğin gibi eldeki stoperlerimiz çok kötü.

Maicon sert güçlü stoper
havadan temizler gelen topları
İkili mücadelelerde omuz omuza filan onu STSL'de hayatta geçemezler
Zamanlaması da iyi bu yüzden çok ağır kalmıyor

Ama bu kadar işte Maicon be reis millet çok farklı beklentilere girdi yine aynı yan top zafiyetimiz devam edecek

Nasılki yandan bir orta kesildiği zaman Serdar-Ahmet-SEmih-Hakan-Carole filan hepsi adamını unutuyor bomboş kafayı vurup gol oluyor aynı şey Maicon'da var Carole gibi reflekslerinde mi bir sıkıntı var oyuna konsanstre mi olamıyor bilemiyorum ama savunma da Maicon'un dengesiz yakalandığı her pozisyon direk golle sonuçlanıyor

Dediğin gibi her futbolcunun eksikleri var eksiksiz stoper say desen dünyada 4-5 tane zar zor sayabiliriz haklısın

Ama Acerbi-Astori gibi daha bizim ihtiyacımız olan tipte bir defansçı almaktan yanayım

'' X iyi topçu bunu kesin alalım'' mentalitesiyle yıllardır hareket ettiğimiz için bu hale geldik özellikle defans ve orta saha tandeminde en iyi oyuncular önemli değil birbiriyle en uyumlu eksiklerini kapatabilen oyuncular önemli

Yoksa tek tek baktığında Sneijder'de iyi topçu Poldi'de Bruma'da Selçuk'ta Serdar'da Linnes'te Muslera'da

Artık transferde boşa sıkacak kurşun kalmadı yanlış işler ile uğraşmayı bırakmamız lazım aynı şeyler bence Belhanda içinde geçerli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt