sao paulonun son maçlarını izleyerek bu yorumu yaptıysan hataya düşersin.ben bikaç maç izledim. saopaulo 3lü savunma ile oynuyo ve kimse ne yaptıgını bilmiyo.maiconun yanındaki stoper çok kötü,o videolardan bittiğiniz tavares ileri çıkıp geri gelmiyo.hücumda iyi değiller.inanılmaz kötü başladılar zaten sezona.
maiconun defolarına gelcek olursak...haklı olabilirsin.ama defosuz futbolcu yok.hiç bi stoper dört dörtlük degil.
yan top olayı takım savunması ile çözülecek bişey daha çok.ama 1.90 boyu ile maicon hava toplarına çare olacaktır.pozisyon alma olayına gelirsek bizde futbolcu diyebileceğin 2-3 isim var.tudor sezon başı kampı ile bütün bu eksileri artıya çevirecektir.maicon fiziği ile,kalitesi ile bu lig için gayet yeterli.dediğin gibi eldeki stoperlerimiz çok kötü.
Maicon sert güçlü stoper
havadan temizler gelen topları
İkili mücadelelerde omuz omuza filan onu STSL'de hayatta geçemezler
Zamanlaması da iyi bu yüzden çok ağır kalmıyor
Ama bu kadar işte Maicon be reis millet çok farklı beklentilere girdi yine aynı yan top zafiyetimiz devam edecek
Nasılki yandan bir orta kesildiği zaman Serdar-Ahmet-SEmih-Hakan-Carole filan hepsi adamını unutuyor bomboş kafayı vurup gol oluyor aynı şey Maicon'da var Carole gibi reflekslerinde mi bir sıkıntı var oyuna konsanstre mi olamıyor bilemiyorum ama savunma da Maicon'un dengesiz yakalandığı her pozisyon direk golle sonuçlanıyor
Dediğin gibi her futbolcunun eksikleri var eksiksiz stoper say desen dünyada 4-5 tane zar zor sayabiliriz haklısın
Ama Acerbi-Astori gibi daha bizim ihtiyacımız olan tipte bir defansçı almaktan yanayım
'' X iyi topçu bunu kesin alalım'' mentalitesiyle yıllardır hareket ettiğimiz için bu hale geldik özellikle defans ve orta saha tandeminde en iyi oyuncular önemli değil birbiriyle en uyumlu eksiklerini kapatabilen oyuncular önemli
Yoksa tek tek baktığında Sneijder'de iyi topçu Poldi'de Bruma'da Selçuk'ta Serdar'da Linnes'te Muslera'da
Artık transferde boşa sıkacak kurşun kalmadı yanlış işler ile uğraşmayı bırakmamız lazım aynı şeyler bence Belhanda içinde geçerli