- 26 Kasım 2012
- 186.663
- 261.555
- 5.998
Bayern forumları şu an çıldırmış durumda. Brumayı biz nasıl almadık, nasıl bulamadık diyip duruyorlar. Ribery ile kıyaslanıyor.
Yorumlar Almanca sanirim renktas.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayern forumları şu an çıldırmış durumda. Brumayı biz nasıl almadık, nasıl bulamadık diyip duruyorlar. Ribery ile kıyaslanıyor.
Galatasaray has made an offer for Roma's William Vainqueur, but it's been regarded as too low. (Di Marzio)
Hmm
Enteresan bir hal almaya başladı. Ben sosyal medyada oluyor sanıyordum ama meğersem dışarıyada yansıyor artık. Fm,fifa ve pes yüzünden herkes teknik direktör olmuş. Bilende konuşuyor bilmeyende.Onu da geçtim şu transferlerin olmasının sebebi, sabriyle uzatmama kararı alan Tudor'u itin...... Sokuyorlar. Tudor için gelmeden önce herkes şöyle dedi "sabredilmeyecekse gelmesin" sonra da ilk gitsin diyen taraftar oldu. Futbolcu için de TD için de biz çok sabırsız bir grubuz bu yüzden bruma gibi birini anca 15 e sattık.
Heralde almanca renktaş. Çok övüyorlar.Yorumlar Almanca sanirim renktas.
Demek imbula transferi yatti ki saga sola saldiriyor bizimkiler
Kucka
Pasalic
Vainqueur
Elek oluruz ama topu fena halde hızlıca iler çıkarırız. Bize her halükarda sneijder/selçuk/belhanda olsa da olmasa da adam yiyen bir orta saha şart zaten. Hatta bana kalsa orta sahaya iki tane adam yiyen koyalım ofans hattı hiç geri gelmesin tazı gibi çalışan beklerle bam-bam-bam-------------Wesley------------
-----------Belhanda X----------
gibi düşünüyorsan Belhanda'nın yanına çok iyi bir tempolu, adam yiyen eleman lazım yoksa elek oluruz gene. Onun haricinde Belhanda sola daha yakın oynuyor zaten benim gözlemlediğim. Tabii maç içinde çok geziniyor Wesley ile karşılaştırırsak...