Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu da geçtim şu transferlerin olmasının sebebi, sabriyle uzatmama kararı alan Tudor'u itin...... Sokuyorlar. Tudor için gelmeden önce herkes şöyle dedi "sabredilmeyecekse gelmesin" sonra da ilk gitsin diyen taraftar oldu. Futbolcu için de TD için de biz çok sabırsız bir grubuz bu yüzden bruma gibi birini anca 15 e sattık.
Enteresan bir hal almaya başladı. Ben sosyal medyada oluyor sanıyordum ama meğersem dışarıyada yansıyor artık. Fm,fifa ve pes yüzünden herkes teknik direktör olmuş. Bilende konuşuyor bilmeyende.

Galatasaray oyuncunuz ile ilgileniyo haberi gelince kulupler kapiyi 7-8den aciyor anasini satayim

3e 4e birakin iste zaten oynatmayacaksiniz

Hacı agalar gibi para dağıtıyoruz.

Yuksek bonservisler + yuksek ucretli uzun kontratlar..

Alınan bu adamlar Turkiyeye veya kulube entegre olamazsa, basarılı olamazsa yandı gulum keten helva..

Sadece Belhanda nın maliyeti 20m€ ..

Allah belanızı versin. Yanlış ustune yanlış.. Bu adamlar bu kulubu batıracaklar.

bruma gibi oyuncun gittiyse yerine 2 yetenekli kanat almalsın

Demek imbula transferi yatti ki saga sola saldiriyor bizimkiler

Kucka
Pasalic
Vainqueur

Maicon'u semih yaptınız ha herif birkere yapışkan sadece bu özelliği 3 milyon euro bizim avareller gibi top izlemiyor nereye gidecek diye. Zaman zaman oyundan düşüşü olmayan defans oyuncuları madrid ve juventusata oynuyor en defansa hakim manyak stoper dediğimiz adamları daha 20 gün önce doğradılar.

O yüzden istersen ramos ol çevrendekilerin kalitesi kadar kaliten var. Hadi ramos geldi defansı toplasın ahmet yeter dersen 3.hafta sıçışa geçersin.
O muazzam acerbili sassuloyu uefada rapid wien-genkli grupta elek etmişler, harcamışlarm matmazel. Kaliteli iki bek ve her ihtimale karşı serdarın sakatlanmasını düşünüp hakan ve semih yerine bir italyan getirirlerse fena olmaz.

Defansta önemli olan bekler. marcelo/alaba tarzı sağlam ofansif bir bek bulmamız gerekir. Tellesi severim ama o tarzda değil bize uygun değil fenerde bir ara andre santos vardı hayvan gibi herifti bek dediğin biraz hızlı ve seri olacak.

Misal herkesin eksiğini bir diğerinin kapatacağı bir mühendislik tasarlamadıktan sonra döngü döner durur biz yine söveriz

son dakika belhada, gomis ve maicon gsde

ligtv

Muslera, serdar, maicon, selçuk, belhanda, gomis...

As futbolcular olduğuna göre 5 adet topçu daha transfer edilecek demek...

Sağbek
Solbek
Defansif Orta Saha
Kanat

Kesin alınacak

Diğer kanat için ise sinan, yasin den formda olanı oynar...

Tudor bu takımın genlerinde olan 4-4-2 yi denese harika olurdu.

Mesela

Muslera
Tete Serdar Maicon Clichy
Sinan Kucka Selçuk Belhanda
Gomis ****

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
-------------Wesley------------

-----------Belhanda X----------

gibi düşünüyorsan Belhanda'nın yanına çok iyi bir tempolu, adam yiyen eleman lazım yoksa elek oluruz gene. Onun haricinde Belhanda sola daha yakın oynuyor zaten benim gözlemlediğim. Tabii maç içinde çok geziniyor Wesley ile karşılaştırırsak...
Elek oluruz ama topu fena halde hızlıca iler çıkarırız. Bize her halükarda sneijder/selçuk/belhanda olsa da olmasa da adam yiyen bir orta saha şart zaten. Hatta bana kalsa orta sahaya iki tane adam yiyen koyalım ofans hattı hiç geri gelmesin tazı gibi çalışan beklerle bam-bam-bam

Elimizde Belhanda'dan iyi bir oyuncu varken, dünya kadar para verip lüzumsuz bir transfer yapıyoruz ve bu taraftar tarafından savunuluyor sözde birde bazı isimleri burada transfer taraftarı ile etiketliyorsunuz, komiksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt