Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adnan polat donemi sozunu asla anlamadim ve aslada anlamayacagim.

1. adnan polat donemi ligde tek TEMIZ takim bizdik ve diger hepsi sike damgasi yedi
2. adnan polat finansal olarak Galatasarayi cok iyi topladi ve gelecek yonetim icin iyi bir takim birakti
3. herkezin agzi acik kalmadimi, barcelonanin hocasini aldik. jo, elano, lincoln, kewell, baros vesaire onlarca yildiz geldi.
4. o ara zaten ligde cok pis isler donuyordu, adnan polat degil baskasi olsa asla basarili olamazdik. adam birde 20:45 te sampiyon etti biizi.
O sampiyonlugu asla unutamam, ne zorluklarla kazandik o sezonu. Tff ve diger tum dis etkenler fenerin sampiyon olmasini istedi ama biz o sene imkansizligi basardik.

bu dursun ne derbi kazandirdi, ne iyi transfer etti nede baska birsey. her yonden eksiye gidiyor. bi halt yemedi hotelci

Tam Adnan Polat dönemi geliyor aklıma şu aralar. O varken de 2 tane zikko herif gündeme geliyordu haftalarca o adamların gelmesini bekliyorduk. Şimdi de Belhanda, Gomis'i bekliyoruz, gram heyecan verecek adamlar değil normalde. Dursun çapında iyi transferler. Bir scout transferi olur, potansiyelli bir herif getirirsin ya da yıldız olur ama kendi takımında oynayamaz falan kiralarsın yok yani. Ne olduğu belli 2 adam Gomis katkı verir heralde pek izlemedim de az çok ne katacağı belli bir adam. Belhanda'ya bişey diyemiyorum beyinlerine sıçayım sanki kiralık istesek vermeyeceklerdi 8 milyonu gömdüler direk herife. 3'te yıllığı var.

Semih kardesimi rahat birakirsaniz sevinirim

Sövmesi icin tahrik ediyorsunuz,yapmayin !!!

Güntekin'in aciklamalari:

Belhanda verimli bir transfer olur ancak elinde daha iyisi Sneijder var. Galatasaray keşke Belhanda'ya 8 milyon euro vereceğine onun yerine 3 tane verimli oyuncu alsaydı. Parayı bulup har vurup harman savunmak yerine ihtiyaç olan yerlere transfer yapılsaydı.

"Sol bekin, stoperin yok, elinde Sneijder varken neden gidip Belhanda'ya 8 milyon Euro verirsin. Evinde 4K TV var ama buzdolabın bozuk, çamaşır makinen bozuk. Sen gidip yeni bir TV mi alırsın? Galatasaray'ın yaptığı bu."
8 milyona 3 tane verimli oyuncu alırsın diyor da o fiyatlara biz tarık çamdaları alıyoruz genelikle.

edit

Ekli dosyalar

• addtext_com_MTc0MzUxNTM1Njk.webp
    addtext_com_MTc0MzUxNTM1Njk.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
Transfer Merkezi ™ @TransferMerkez

Alanyaspor, geçen sezon Fortuna Sittard'da kiralık oynayan Galatasaraylı Emrah Başsan ile her konuda anlaştı. (via @Sevban_Sanli)

Transfer Merkezi ™ @TransferMerkez

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Azubuike için Ligue 1'den teklifler var. Belirlediğimiz bonservis 3 milyon Euro." (Radyospor/@Salimmanav)

affedersiniz ama o devşirme yorumcunun bir ... anladığı yok. EPL kalitesiz bir lig diyen adamı kaile almam. Transfer saçma olabilir ama bunları konuşacak son adamlar gültekin,rıdvan,kaleci ömer,"anladın sen oni tümer"dir

Gultekin'in konuşmasını ben de dinledim. O saydığın kişileri sevmeyebilirsin (ben de sevmiyorum) ama bu transferle ilgili soylediklerinin tamamına katılıyorum. Adamın gecmişine bakarsak her sene farklı kuluplerde oynamış, bir turlu dikiş tutturamamış bir adama 8m€ bonservis dışında 4 yıllık kontrat teklif edilmiş. Umarım olmaz ama seneye bu adamdan nasıl kurtulacagız diye dusunebiliriz. Buyuk risk alıyoruz ve kulubu 20m€ taahhute sokuyoruz.

Ulen alınan üç isimde bence çok iyi. Gomis'e fazla ısınamasamda bizde çok iş yapacaktır. Maicon ve Belhanda'da çok iyi transfer. Şimdi diğer eksikleri tamamlamak lazım. Sol ve sağ bek, sol açık ve ön libero ile çok farklı bir takım oluruz. Sol bek Clichy,sol açıkta Fransa'dan yine Ben Arfa. Yanlız sağ beke için bir alternatif varmı bilmiyorum. Tete diyorlar ama muallakta. Ön libero içinde İmbula veya o kalibrede bir adam. Yeni sezon için umutlanmamak için bir neden yok bence.

Selçuk bu senede oynarsa lig hiç izlemicem
Siz bu takımı birileri için mi veya başarılı olunca mi veya yıldızlar olunca mi veya iyi gittiği zaman mi tutuyorsunuz bu takim kötü de olsa iyide olsa sonuna kadar desteklemeliyiz önce biz üzerimize düşeni yapalım sonra eleştirelim

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt