Hulusi Arslan
Parçalı Üye
- 20 Mart 2014
- 3.528
- 1.367
- 1.023
adnan polat donemi sozunu asla anlamadim ve aslada anlamayacagim.
1. adnan polat donemi ligde tek TEMIZ takim bizdik ve diger hepsi sike damgasi yedi
2. adnan polat finansal olarak Galatasarayi cok iyi topladi ve gelecek yonetim icin iyi bir takim birakti
3. herkezin agzi acik kalmadimi, barcelonanin hocasini aldik. jo, elano, lincoln, kewell, baros vesaire onlarca yildiz geldi.
4. o ara zaten ligde cok pis isler donuyordu, adnan polat degil baskasi olsa asla basarili olamazdik. adam birde 20:45 te sampiyon etti biizi.
O sampiyonlugu asla unutamam, ne zorluklarla kazandik o sezonu. Tff ve diger tum dis etkenler fenerin sampiyon olmasini istedi ama biz o sene imkansizligi basardik.
bu dursun ne derbi kazandirdi, ne iyi transfer etti nede baska birsey. her yonden eksiye gidiyor. bi halt yemedi hotelci
1. adnan polat donemi ligde tek TEMIZ takim bizdik ve diger hepsi sike damgasi yedi
2. adnan polat finansal olarak Galatasarayi cok iyi topladi ve gelecek yonetim icin iyi bir takim birakti
3. herkezin agzi acik kalmadimi, barcelonanin hocasini aldik. jo, elano, lincoln, kewell, baros vesaire onlarca yildiz geldi.
4. o ara zaten ligde cok pis isler donuyordu, adnan polat degil baskasi olsa asla basarili olamazdik. adam birde 20:45 te sampiyon etti biizi.
O sampiyonlugu asla unutamam, ne zorluklarla kazandik o sezonu. Tff ve diger tum dis etkenler fenerin sampiyon olmasini istedi ama biz o sene imkansizligi basardik.
bu dursun ne derbi kazandirdi, ne iyi transfer etti nede baska birsey. her yonden eksiye gidiyor. bi halt yemedi hotelci
Tam Adnan Polat dönemi geliyor aklıma şu aralar. O varken de 2 tane zikko herif gündeme geliyordu haftalarca o adamların gelmesini bekliyorduk. Şimdi de Belhanda, Gomis'i bekliyoruz, gram heyecan verecek adamlar değil normalde. Dursun çapında iyi transferler. Bir scout transferi olur, potansiyelli bir herif getirirsin ya da yıldız olur ama kendi takımında oynayamaz falan kiralarsın yok yani. Ne olduğu belli 2 adam Gomis katkı verir heralde pek izlemedim de az çok ne katacağı belli bir adam. Belhanda'ya bişey diyemiyorum beyinlerine sıçayım sanki kiralık istesek vermeyeceklerdi 8 milyonu gömdüler direk herife. 3'te yıllığı var.