Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee freekick leri kim atacak şimdi?

Sneijder +
Selçuk +
Maicon +
Belhanda +
Corchia + ( tabi gelirse)

İşin kötü yanı hepsi sağ ayak oldu yahu :))

Ya biz kac tane belhanda aldik su ana kadar

Her gun bir tane aliyoruz.

Pasaliç haberleri var değişik yerlerde. İnsallah olur. Genç ve uygun maliyetli yetenekler için risk almaya deger.

Corchia Dursun vizyonunun üstünde bir transfer olur. Aylardir yaziyorum o adami burada.

emre purple gibi bir çomarı takımda görmek istemezdim açıkçası.
arda abisinin peşinden gitsin. fbye yakın bize ırak olsun

3-4m Vainqueur
1m imza parası Clichy
6m Corchia
1.5m kiralık İmbula
1m kiralık Calleri

Corchia,Clichy ve Vainqueur gelsin

Orçun 2 3 gundur Vainqueur diyip duruyorsun

Selcuk-Vainqueur ikilisi sence dogru ikili mi? Ikiside fazla ileri cikmiyorlar, topu alip dikine oynayan oyuncular degiller. Adamlara bi baski yap hemen yan pas veya geri pas yapiyorlar, kisacasi basit oynayan oyuncular.

Bize oyunu cift yonlu oynayabilen orta saha lazim ayni imbula ve lassana diarra gibi. Daha tempolu ve dinamik biri lazim. Topu aldiktan sonra ileri dogru oynayan, calim atabilen, ofansif katkida bulunan biri lazim.

Orçun 2 3 gundur Vainqueur diyip duruyorsun

Selcuk-Vainqueur ikilisi sence dogru ikili mi? Ikiside fazla ileri cikmiyorlar, topu alip dikine oynayan oyuncular degiller. Adamlara bi baski yap hemen yan pas veya geri pas yapiyorlar, kisacasi basit oynayan oyuncular.

Bize oyunu cift yonlu oynayabilen orta saha lazim ayni imbula ve lassana diarra gibi. Daha tempolu ve dinamik biri lazim. Topu aldiktan sonra ileri dogru oynayan, calim atabilen, ofansif katkida bulunan biri lazim.

selçuk oynamayacak

benim hayalimdeki orta saha Aranguiz ama daha olası b2b isimlere bakmak lazım bu ara çok fransa ligi kasıyoruz b2b orta saha ordan bakalım mutlaka basına yansımamış isimler vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt