Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'da, Teknik Direktör Igor Tudor'un transferini istediği Mario Pasalic için Chelsea'nin hocası Antonio Conte yeşil ışık yaktı.
![]()
Belhanda sanılanın aksine sol kanat oynayacak. Seneye Sneijder gidince 10 numaraya kaydırılır. Bu sene de zaten 10 numara olarak yeterince oynayacaktır, Sneijder artık eskisi gibi değil, kaldıramıyor maçları.
4-3-3 oynarsak belhanda 3'lü ortasahada, 4-2-3-1'de 10 numaraya gecer. kanat oynatılacagını düsünmüyorum,
lucas leiva yı gecen sene ısrarla istiyorduk, bu sene beleş diye mi istemiyoruz. taş gibi önlibero, gecen sezonda live de bayagı maca cıktı. leiva-pasalic muazzam olur.
Leiva iyi topçu ama De Jong'tan sonra oraya bakılacak oyuncunun yaşı biraz daha düşük olmalı diye düşünüyorum.
Ya da çok domine edici bi tip. Geçen sene Lass'ı Leiva'dan daha çok isteten özellik buydu mesela , oyuna ağırlığını koyardı , lider özellikli.
Ucuza gelmezThe Times, Galatasaray'ın Liverpool'da yedek kalan Alberto Moreno ile ilgilendiğini yazdı.
![]()
Gecen sene cok az maca cikti ve hepsinde de yedekti diye hatirliyorum.lucas leiva yı gecen sene ısrarla istiyorduk, bu sene beleş diye mi istemiyoruz. taş gibi önlibero, gecen sezonda live de bayagı maca cıktı. leiva-pasalic muazzam olur.