Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'da, Teknik Direktör Igor Tudor'un transferini istediği Mario Pasalic için Chelsea'nin hocası Antonio Conte yeşil ışık yaktı.

DDEcWxSXYAAXaeO.jpg

Galatasaray'da, Teknik Direktör Igor Tudor'un transferini istediği Mario Pasalic için Chelsea'nin hocası Antonio Conte yeşil ışık yaktı.

DDEcWxSXYAAXaeO.jpg

süper lig şartlarında vazgeçilmez topcu olur. tabi pasalic'İn gelmesi selcuk'un yedek kalması demek, buda pasalic transferini biraz zorlaştırıyor.

clichy'nin bonservisi yok, 1m euro imza parası, 2 yıllıktan 3m euro yıllık önerelim. 2 sezon katkı sağlar bence.

lucas leiva yı gecen sene ısrarla istiyorduk, bu sene beleş diye mi istemiyoruz. taş gibi önlibero, gecen sezonda live de bayagı maca cıktı. leiva-pasalic muazzam olur.

Belhanda sanılanın aksine sol kanat oynayacak. Seneye Sneijder gidince 10 numaraya kaydırılır. Bu sene de zaten 10 numara olarak yeterince oynayacaktır, Sneijder artık eskisi gibi değil, kaldıramıyor maçları.

Belhanda sanılanın aksine sol kanat oynayacak. Seneye Sneijder gidince 10 numaraya kaydırılır. Bu sene de zaten 10 numara olarak yeterince oynayacaktır, Sneijder artık eskisi gibi değil, kaldıramıyor maçları.

4-3-3 oynarsak belhanda 3'lü ortasahada, 4-2-3-1'de 10 numaraya gecer. kanat oynatılacagını düsünmüyorum,

4-3-3 oynarsak belhanda 3'lü ortasahada, 4-2-3-1'de 10 numaraya gecer. kanat oynatılacagını düsünmüyorum,

Sneijder'in gideceğini sanmıyorum o yüzden kanat oynar. Tabii Sneijder bütün maçlara da oynamayacak, sık sık 10 numara olarak ilk 11 başlar ve ya oyunun gidişatında Sneijder oyundan çıkar yerine geçer.

lucas leiva yı gecen sene ısrarla istiyorduk, bu sene beleş diye mi istemiyoruz. taş gibi önlibero, gecen sezonda live de bayagı maca cıktı. leiva-pasalic muazzam olur.

Leiva iyi topçu ama De Jong'tan sonra oraya bakılacak oyuncunun yaşı biraz daha düşük olmalı diye düşünüyorum.

Ya da çok domine edici bi tip. Geçen sene Lass'ı Leiva'dan daha çok isteten özellik buydu mesela , oyuna ağırlığını koyardı , lider özellikli.

Leiva iyi topçu ama De Jong'tan sonra oraya bakılacak oyuncunun yaşı biraz daha düşük olmalı diye düşünüyorum.

Ya da çok domine edici bi tip. Geçen sene Lass'ı Leiva'dan daha çok isteten özellik buydu mesela , oyuna ağırlığını koyardı , lider özellikli.

jong amerikadan geldi. leiva 3 yaş daha kücük ve liverpool'dan gelecek, bence bu ayrıma dikkat etmek gerekir.

2+1 yıllık sözleşme gayet ideal olur.

Leiva iyi de mümkünse genç topçu tercih ederim

Selçuk ve Sneijder ilk 11de oynamaya devam ederse temposuzluk sorunu sorun olmaya devam eder.

Tudor da Leiva'yı yüksek ihtimalle yaşı nedeniyle istemiyordur. Selçuk gitmeyeceğine göre Pasalic veya Imbula çok daha iyi olur bence de.

Gecen sene cok az maca cikti ve hepsinde de yedekti diye hatirliyorum.
Belirli bir sure de sakatti.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt