Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupadan ciddi talipleri varsa söylendiği gibi gelmez ama böyle bir anlaşma zemini aranması bile beştaş camiasını kızdırabilir

gerçi aykutun hiç istemeyeceği tipte bir topçu talisca :D

aziz'in tek hedefi arda ve talisca, gider imf'den borc alır gerekirse :)

talisca saka maka fb'ye çağ atlatır, alex günlerine geri dönebilirler.

Sneijder varken gittik 8 milyona Belhandayı aldık.
Sol bek stoper sag bek forvet onlibero yokken.
Şaka gibi
Onlar da alınacak renkdasım, dursun baskanimiz hepsini alacak biraz sabir lütfen. Sanki belhandayla transfer kapanmış gibi konuşuyorsunuz, yapmayın.

Belhanda patlama yaptığı sezonda 2012/2013 performansı oldukça iyiymiş. Çalışkan ve yetenekli 10 numara görüntüsü vermiş.

YouTube

Belki gittiği takımlarda uyum sorunu yaşayıp dikiş tutturamamıs olabilir. Bizim aldığımız belhanda böyle çıkabilir.

Bir umuttur yaşamak...

Tudor nerde demiş yaw "Selçuk'un yeri garanti" diye? Anında soğurum.

Tudor hiçbir yerde şu topcunun yeri garantidir gibisinden bir söylemde bulunmadi,tudor düşmanları sahne almaya başlamış belli ki

Belhanda patlama yaptığı sezonda 2012/2013 performansı oldukça iyiymiş. Çalışkan ve yetenekli 10 numara görüntüsü vermiş.

YouTube

Belki gittiği takımlarda uyum sorunu yaşayıp dikiş tutturamamıs olabilir. Bizim aldığımız belhanda böyle çıkabilir.

Bir umuttur yaşamak...

sıcak ülkeden soguk ülkeye gidisi düsüsünde etken olabilir. kiev soğuğunda top oynamak kolay iş degil.

Muslera
Corchia - Maicon - Acerbi - Clichy
Imbula - Pasalic
Sinan/Garry - Sneijder - Belhanda
Gomis

Clichy olmazsa uygun bedelle Willems yada kiralık Rahman Baba olabilir.

Belhanda yerine daha efektif gole yakın gerçek kanat isterdim ama alındı büyük ihtimalle. ( Sneijder yerine alındığını düşünmek bile istemiyorum )​

Muslera
Corchia - Maicon - Acerbi - Clichy
Imbula - Pasalic
Sinan/Garry - Sneijder - Belhanda
Gomis

Clichy olmazsa uygun bedelle Willems yada kiralık Rahman Baba olabilir.

Belhanda yerine daha efektif gole yakın gerçek kanat isterdim ama alındı büyük ihtimalle. ( Sneijder yerine alındığını düşünmek bile istemiyorum )​

Sağ tarafa da Lens alındı mı mükemmele yakın bir kadro olur. Ama hayal ötesi bir durum bizim için.

Tudor nerde demiş yaw "Selçuk'un yeri garanti" diye? Anında soğurum.
Öyle bişey dediğini sanmıyorum

Ama Selçuk maliyeti ve uzun kontratı nedeniyle bence oynayacak bu senede

Kendimizi buna alıştıralım :D

Ünal Aysal'ın en büyük hatası buna uzun süreli kontrat vermek oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt