Berkay GULSEN
Sarı Üye
- 22 Haziran 2017
- 497
- 247
- 363
Merhabalar renktaşlar,foruma yeni üye oldum.İsterseniz size bazı konularda bilgilendirme yapayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yap merakla bekliyoruz kardeş ???Merhabalar renktaşlar,foruma yeni üye oldum.İsterseniz size bazı konularda bilgilendirme yapayım.
Merhabalar renktaşlar,foruma yeni üye oldum.İsterseniz size bazı konularda bilgilendirme yapayım.
dursunun kadrosu belli
![]()
Rodrigezin orjinal bolgesi Sol Acik neden herkes onu saga yaziyor?
Manolas ve Paredes zu Zenit (~65 milyon €)
Bende,"Selcuk'suz kadro yapmayin sonra sinirlenmeyin bos yere" yazmak.icin girmistim simdi.O zaman Selçuk İnan'la başlayalım.Şimdi takip ediyorsanız,Dursun Özbek futbolcularımıza borcumuz var dedi.Kulübün Selçuk İnan'a borcu zaten çok fazla duysanız dudağınız uçuklar yani gitmesi falan çok zor.Ünal Aysal döneminde yapılan sözleşmeye bakarsanız,her yıl maaşında belirli miktarda artış olma sebebini,bir borç yapılandırılması gibi görebilirsiniz.Aynı şey Hamit'te de Burak'ta da yaşandı zaten. Şu aşamada Selçuk'a Burak'ınki gibi bir teklif gelemeyeceği için,kendinizi Selçuk İnan'ın Galatasaray'da emekli olmasına hazırlayınYoksa Tudor da oyuncuyu çok fazla beğenmiyor.
O zaman Selçuk İnan'la başlayalım.Şimdi takip ediyorsanız,Dursun Özbek futbolcularımıza borcumuz var dedi.Kulübün Selçuk İnan'a borcu zaten çok fazla duysanız dudağınız uçuklar yani gitmesi falan çok zor.Ünal Aysal döneminde yapılan sözleşmeye bakarsanız,her yıl maaşında belirli miktarda artış olma sebebini,bir borç yapılandırılması gibi görebilirsiniz.Aynı şey Hamit'te de Burak'ta da yaşandı zaten. Şu aşamada Selçuk'a Burak'ınki gibi bir teklif gelemeyeceği için,kendinizi Selçuk İnan'ın Galatasaray'da emekli olmasına hazırlayınYoksa Tudor da oyuncuyu çok fazla beğenmiyor.