Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.553
- 23.982
- 3.723
Bugün Gomis'in yeniden Galatasaray'da haberini alamamızın üzüntüsü içindeyiz açıkçası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o 15 bin kombine alanlara gerizekalı,mal desek haksızlık yapmıs olurmuyuz acaba
Bence yanlış bir düşünce. İyi gün taraftarı olmayalım derken kulübün kendi felaketine sürüklenmesine müsaade ediyorsunuz. Ne tribün tepkisi ne taraftarın mutsuzluğu ne yönetim istifa sesleri ne de örgütlü sosyal medya tepkisi! Bu başımızdaki zihniyet maddi boykot dışında hiçbir şeyi umursamaz. Ha 5 tane nokta atışı transfer olur o zaman dersin ki bunlar akıllandı galiba kombine alayım eyvallah. Herifler gidiyor Belhanda gibi ne idüğü belirsiz bir herifin bonservisine 8 milyon avro gömüyor. Bu mudur iyi ve akıllı transfer?Biz yönetim için almıyoruz kombineyi renktaş,iyi gün taraftarı değiliz çok şükür.
Corchia 4
Maicon 7
Belhanda 8
Gomis 2.5
Clichy 500 bin
Cengiz 5 milyon+ Takas
Imbula 1.5 milyon kiralama
Musa 1.5
30 milyona süper kadro
Bruma 12.5
Podolski 2.5
Şeklinde de para girdisi var.
transfer butcemiz 20 milyon euro renktas. Gecen ali naci ntvsporda soylemisti
bruma ve podolski satısından gelenler harici 20 milyon
parayı gectim cüzzi rakamlara bile su anda en elzem bölge defans bölgesi komple 4lüyü kurmazsak isvec takımı bile yamultabilir bizi
Bence yanlış bir düşünce. İyi gün taraftarı olmayalım derken kulübün kendi felaketine sürüklenmesine müsaade ediyorsunuz. Ne tribün tepkisi ne taraftarın mutsuzluğu ne yönetim istifa sesleri ne de örgütlü sosyal medya tepkisi! Bu başımızdaki zihniyet maddi boykot dışında hiçbir şeyi umursamaz. Ha 5 tane nokta atışı transfer olur o zaman dersin ki bunlar akıllandı galiba kombine alayım eyvallah. Herifler gidiyor Belhanda gibi ne idüğü belirsiz bir herifin bonservisine 8 milyon avro gömüyor. Bu mudur iyi ve akıllı transfer?
Avatarındaki adamın dibi gibi elinizi vicdanınıza koyup söyleyin; Dursun ve zihniyeti başımızdayken bu takımdan bir yol olma ihtimali var mı? Gerçekten buna inanıyor musunuz?
transfer butcemiz 20 milyon euro renktas. Gecen ali naci ntvsporda soylemisti