Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Gomis'in yeniden Galatasaray'da haberini alamamızın üzüntüsü içindeyiz açıkçası.

Corchia 4
Maicon 7
Belhanda 8
Gomis 2.5
Clichy 500 bin
Cengiz 5 milyon+ Takas
Imbula 1.5 milyon kiralama
Musa 1.5

30 milyona süper kadro

Bruma 12.5
Podolski 2.5
Şeklinde de para girdisi var.

Bek ve orta saha almadan kapatamazlar transferi bu saçmalık olur...

Belhanda ne kadar iyi oyuncu olsa da sekiz verip daha sonra ortasaha ve bek beklesin ekonomik olsun diye demek tam özbek işi. Tolga ve sekcuktab başka ortasaha yok ama sonlara kalsın yok abi bu sene de 4. Mücadelesi olacak belli

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz yönetim için almıyoruz kombineyi renktaş,iyi gün taraftarı değiliz çok şükür.
Bence yanlış bir düşünce. İyi gün taraftarı olmayalım derken kulübün kendi felaketine sürüklenmesine müsaade ediyorsunuz. Ne tribün tepkisi ne taraftarın mutsuzluğu ne yönetim istifa sesleri ne de örgütlü sosyal medya tepkisi! Bu başımızdaki zihniyet maddi boykot dışında hiçbir şeyi umursamaz. Ha 5 tane nokta atışı transfer olur o zaman dersin ki bunlar akıllandı galiba kombine alayım eyvallah. Herifler gidiyor Belhanda gibi ne idüğü belirsiz bir herifin bonservisine 8 milyon avro gömüyor. Bu mudur iyi ve akıllı transfer?

Avatarındaki adamın dibi gibi elinizi vicdanınıza koyup söyleyin; Dursun ve zihniyeti başımızdayken bu takımdan bir yol olma ihtimali var mı? Gerçekten buna inanıyor musunuz?

jor gibi tudorda ezik oldugu icin transferler eylülün son gününe kalacak,yaglı suratında işine gelecek tabi

Ulan elinde sneijder var gidip 8 milyona Belhandayi aliyorsun. Sol bekin yok Sag bekin yok defansif orta sahan yok. Sonra transferde frene basacakmisiz ha? Ben belki hatalarindan ders cikarmaya baslamistir dursun diyordum ama yok arkadas. BU herif basimizda 5 sene daha kalsin besiktas 4. yildizi takar

Daha dün dursun,bikac gün öncede Tudor yeni bir takim kurulacagini söylemisken gamasporami inandiniz

Bence yanlış bir düşünce. İyi gün taraftarı olmayalım derken kulübün kendi felaketine sürüklenmesine müsaade ediyorsunuz. Ne tribün tepkisi ne taraftarın mutsuzluğu ne yönetim istifa sesleri ne de örgütlü sosyal medya tepkisi! Bu başımızdaki zihniyet maddi boykot dışında hiçbir şeyi umursamaz. Ha 5 tane nokta atışı transfer olur o zaman dersin ki bunlar akıllandı galiba kombine alayım eyvallah. Herifler gidiyor Belhanda gibi ne idüğü belirsiz bir herifin bonservisine 8 milyon avro gömüyor. Bu mudur iyi ve akıllı transfer?

Avatarındaki adamın dibi gibi elinizi vicdanınıza koyup söyleyin; Dursun ve zihniyeti başımızdayken bu takımdan bir yol olma ihtimali var mı? Gerçekten buna inanıyor musunuz?

Pekala o zaman koskoca Galatasaray boş tribünlere oynasın.Sen desteklemezsen ben desteklemezsem ne olur ? Biz değil miyiz Galatasaray'ın gerçek sahibi taraftardır diye söyleyen.Galatasaray'ın gelirinin kombine olduğunu düşünmek bence çok iyi niyetli bir düşünce olsa gerek...

Vainqueur diyorlar...Orta sahaya güç katar umarım gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt