Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo’yla anlaşıldığı zaten belli değil miydi.

Önemli olan kulübü. Naga transferinde acele etmemize gerek yok sadece. Bir sorum olmaz. Bizden aldığı maaşı başka yerden almaz zaten.

gelisme yok diye yapti herhalde baskan o aciklamayi

Tosiç ile Gomis transferini bir tutman senin de zeka seviyeni gösteriyor

Futbolcular degil para karsilastiridigini bile anlayamayacak durumdasin.

Ayni yasta ayni ligde ayni sehirde top oynayn boktan bir stoperin cine 5 e transfer olmusken gol krali santrafor icin 7 isteyen bir zeka var burda.

Konumuz o şu anda, anladin ?

Futbolcular degil para karsilastiridigini bile anlayamayacak durumdasin.

Ayni yasta ayni ligde ayni sehirde top oynayn boktan bir stoperin cine 5 e transfer olmusken gol krali santrafor icin 7 isteyen bir zeka var burda.

Konumuz o şu anda, anladin ?

Bende diyorum ki ikisi aynı şey değil

Birisi üzerinden fake para dönüyor yoksa Tosiç'in o paralara gitme ihtimali yok.O kadar senedir Fikoyu izleyip gördün hala anlayamadıysan yapacak bişey yok

Ben yine aynı noktadayım Gomis'in düşüş yaşayabileceği ortada Ağustos'ta 33 yaşına girecek ve 34 yaşına tamamlayacak bir oyuncu için 7-8 milyon paralar gayet iyi

Lyon nasıl Mariano Diaz'ı 8 e getirdiyse sende getirebilirsin burada önemli olan oyuncunun yerini doldurmayı bilmek.İşe duygusal yönden bakarsan hiç bir futbolcu gitsin istemezsin

Kendi kendimizi idare etmemiz açısında al-sat potansiyelli adam koy yöntemi-modeli oturtmamız gerekiyor,yoksa öyle Riva satarak mal satarak bir yerlere varamazsın

Yaw bu Mustafa Cengiz bizle alay mi ediyor

resmi hesap baskani yalanladi :D

belki de ceza gelmesin diye yapmistir

Nagatomo bitmiş benim anladığım. Resmi site yalanladığına göre. :D

KAP'tan ceza almamak için heralde. Bayramdan sonra bombalar patlamaya başlar.

nagatomo bize gelmek istiyor başkan büyük ihtimal onu söylemek istedi ama yanlış deklare etmiş olayı.

Arjantin'de sonradan oyuna giren Pavon'u çok beğendim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yanakson buyumus..
eb44bf4b5a6b209829baa45ea9d7a2c8.jpg
685bf9dc767a6d9949f9b5ef9209d18e.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt