Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan şerefini sevdiğimin basını adam anlaştık filan dememiş. İnşallah onun bir şekilde olumlu sonuçlanacağından emin olabilirsiniz, inşallah Nagatomo biter diyorum demiş. Ya şu haberleri yapan insan müsveddelerinde 2 gram şeref namus filan olmaz mı?

Gomis için yaptıklarını yok sayarcasına gitsin demedik, bonservis babında iyi bir teklif varsa gitsin dedik.

Mustafa Cengiz: "Bir önceki yönetimimize 1+1 yasağı gelmişti. Hem de 65 milyon euro harcama yasağı gelmişti. Bize bu sene verilen başa baş noktası yüzde 60 oldu. 130 milyon euro geliriniz olursa, 78 milyon euro harcayabilirsiniz demek. Bu da 13 milyon Euro’luk bir avantaj demek."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ah ah, Nagatomo ile ismimiz geçtiğinde, Nagatomo geleceğine Lato oynasın daha iyi, Japon Sabri vs gibi yüzlerce yorum okumuştu bu gözler. Şimdi aldık mı almadık mı diye yolunu gözlüyor millet. :ROFLMAO:

Neyse ki Nagatomo konusunda doğru saftaydık. :cool:

Perulu Cueva alinmalidir

26 yasinda, teknik, pas, enerji, mücadele, pres, oyun kuruculuk hersey var üstelik Brezilyada oynuyor suan

müthis mac cikardi

Cocu icin Psv, Fenerden 5M nakit arti bir oyuncu istemis diyorlar.

Ah ah, Nagatomo ile ismimiz geçtiğinde, Nagatomo geleceğine Lato oynasın daha iyi, Japon Sabri vs gibi yüzlerce yorum okumuştu bu gözler. Şimdi aldık mı almadık mı diye yolunu gözlüyor millet. :ROFLMAO:

Neyse ki Nagatomo konusunda doğru saftaydık. :cool:

Bizim taraftara oyuncu beğendirmek dünyanın en zor işi renktaş. Hürmetler..

Perulu Cueva alinmalidir

26 yasinda, teknik, pas, enerji, mücadele, pres, oyun kuruculuk hersey var üstelik Brezilyada oynuyor suan

müthis mac cikardi

Bende çok beğendim.

Bu arada Gomis muhabbeti dönmüş gitmiş bende 7 m eu ya satlımaması tarafındayım adamın biticiliği yeter. 1 yıl daha sağlam götürür bizi Gomis.

Sağlam forvet bulmak kolay değil, Fiko Aziz ne paralar döktü forvetlere dikiş tutturamadılar. Gomis'e 10-12 gelirse teklif düşünülür 15 gelirse satarım.

Baskan anlastik bitti vs deseydi amatorluk derdim , ama resmi siteden yapilan aciklama yerinde ve dogru

Sermaye piyasasi kurulunun bu konuda bir cok uyarilari var

Bu gomisin paragözlüğü yine dillerde..
Alanya maçından önce de çıkmıştı böyle bişeyler.

Baskan anlastik bitti vs deseydi amatorluk derdim , ama resmi siteden yapilan aciklama yerinde ve dogru

Sermaye piyasasi kurulunun bu konuda bir cok uyarilari var
Fiko 150 milyon len ile anlaştık diyor hala KAP'a bildirim yok. Ceza? O da yok. AK Hayvandao'yu 3 milyon euro'ya sattık diyor hala KAP'a bildirim yok. Ceza? O da yok. Bu soktuğumun kamuoyu aydınlatma platformu birtek bize mi var? İt herifler ne bonservisi ne yıllığı açıklıyorlar üstelik. Böyle vaziyetin içine soxam.

Evren goz is basinda yine.
Ne gerek vardi yalanlamaya kap'tan mi korkuyorsunuz

Ulan fikret orman oguzhanla imzaladik diyo 1 hafta sonra acikliyor adamlar birsey olmuyor.

Ayar oluyorum boyle acemiliklere

KAP cezayi verse "Ne gerek vardi soylemeye kulubun parasini yemeye utanmiyor musunuz bu nasil is bilmezlik cebinizden verin" demeyecek miydin

Açıkladığımız oyuncuyu alamayız açıklanmayan oyuncuyu bildiririz Daha önce Albayrak yüzünden ceza yemiştik vs vs. şu KaP işini birtek biz beceremiyoruz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt