Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmi Fernando olan bi topçunun kötü olma olasılığı yok denecek kadar az zaten.
Bi Fernando, bir de Traore.

Modeste ile Gomis’in menajeri aynı biliyorum 29 bonservis+ 5.7 kiralık ücreti toplam 34.7 ediyor Gomis ile arasında 3 yaş fark var biz 1/5 fiyatına satarız diyoruz FFP varken çok zarar etmiş oluruz. Lig klasmanları aynı olmayabilir fakat tarihin en çekişmeli sezonunda Alex’i geçerek rekor kırdı. Yıllık 7 milyon maaş veren bonservisine 7 milyon vermez zaten en az 15 verir. Şampiyonlar Ligi faktörü var elbette fakat asıl faktör bizim transfer beceriksizliğimiz asıl faktör, Bruma 13 alıp 13 yolladık Podolski 2.5 yolladık adamlar da bunlar zaten bu potansiyelde ki futbolcuları bu kadar komik rakama yolluyor gidip 20 verelim demezler. bjk 3 sene önce 30 yaşında demba ba’yı 13 yollayarak aslında ileride gelecek transfer teklif piyasasını yükseltti. Biz Bruma’yı 25-30, podolski’yi 10-15 yollamış olsaydık Garry’e ve Gomis’e gelen teklifler şuan 20’den başlıyor olurdu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Df05hylXUAA9T1_

Df58kigX4AEvzP-

Yatirim yapmaya devam ediyorlar

Heriflerde nasıl scout varsa Fernando'nun maçı bile gözükmüyor transfermarktta ama adamlar 5,5 bayılmışlar

Bu sezon için 3.olup Uefa'dan devam etmekte fena olmaz ha ne dersiniz renktaşlar

yeni scout ekibi transfer etsek !!!

Bu transfer doneminde 30+ yas transferler gormek istemiyorum

18-23 yas arasi yetenekli oyunculara yonelmeliyiz yoksa bu gidisle huzur evi olacagiz

Senelerdir diyorum bu Emre Utkucan dunyanin en kotu scoutu olabilir.

Galatasarayda 9 sene scoutluk yapiyor ve sadece Telles, Bruma ve Rodrigues'e kesfitmis ve Bruma zaten kendine gosteriyordu.

Scout departmani kaldirip, Baselde calismis sportif direktor Georg Heitz ve ekibini gerirsek keske.

Zaten ilerde benim istedigim model Alman bir teknik adam ve yabanci bir sportif direktor ve ekibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt