Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senelerdir diyorum bu Emre Utkucan dunyanin en kotu scoutu olabilir.

Galatasarayda 9 sene scoutluk yapiyor ve sadece Telles, Bruma ve Rodrigues'e kesfitmis ve Bruma zaten kendine gosteriyordu.

Scout departmani kaldirip, Baselde calismis sportif direktor Georg Heitz ve ekibini gerirsek keske.

Zaten ilerde benim istedigim model Alman bir teknik adam ve yabanci bir sportif direktor ve ekibi.
Birader sen ne anlatıyon yav

Kaç tane ismi geçip almadığımız adam var, scout ekibi mi aldırıyor adamları

Emre Utkucan'ı savunmak değil amacım da net en iyi scout ekibi bizde şu an ligde. İsmi geçen ve kaçırdığımız adamların çoğu iki haneli bonservisi olan topçular oldu.

utkucani sutlayip yerine son 7 sene annesinin evinde her gün fm oynamis zeki ama sisman bir almani kulübümüze kazandirmamiz lazim. utkucanla bu isler malesef yürümüyor.

Delaney
Dembele
Salah
Shaqiri (O dönem çok tanınmıyordu)
Lozano

İlk aklıma gelen adamlar listede olup da alamadığımız.

Birader sen ne anlatıyon yav

Kaç tane ismi geçip almadığımız adam var, scout ekibi mi aldırıyor adamları

Emre Utkucan'ı savunmak değil amacım da net en iyi scout ekibi bizde şu an ligde. İsmi geçen ve kaçırdığımız adamların çoğu iki haneli bonservisi olan topçular oldu.

Ben begenmiyorum

Scout ekibini efektif kullanabilsek en iyisi bizde de. İş bilmez yöneticiler, güvensiz teknik direktörler ve sabırsız taraftar üçgeni sıkıntı.

Ama ekip geliştirilmeli sürekli olarak. Yeterli görülmemeli hiç bir seviye.

Fenerbahçe'de iddialı gelecek bu konuda belli oldu.

Scout ekibi gayet iyi

Para varken onerdikleri adamlari almak yerine menajerlerle komisyon show yapan Aysal - Ozbek suclu

1-2 sene daha sampiyon olak scout show geliyor

PL'den: West Ham, Everton, Palace, Wolves
Serie A'dan: Juve, Milan
Super Lig'den: Galatasaray, Fener

istiyormus. Kesinlikle ilk 11 garantisi istiyor. CL'de olup ilk 11 garantisi verebilecek tek takim biziz.

İkna edip getireceksin o zaman. Sakatlık sorununu atlatırsa bambaşka seviye de bir orta saha hattı olur elimizde. Bence kariyeri yola girecek, sadece iyi bir tercih yapmalı. O takım neden biz olmayalım.

Alırsın 2 sene sonra işler yolunda giderse 30 Milyon Euro'ya İngiltere'ye geri döner. Gitmezse de kaybedecek çok bir şey yok. Tarık'lara, Hajrovic'lere milyon eurolar gömmüş takımız.

Delaney
Dembele (Celtic'de ki)

gelse şu an FFP sorunu diye bir şey yoktu. 2 senedir de muhtemelen şampiyonduk. 2016-2017 sezonu resmen orta sahasızlıktan ve Serdar'ın sakatlığı ile alınmayan bir bek yüzünden gitti ellerimizden.

O takım derbilerde transparan orta saha ile tek puan alamadı. Alsa şampiyondu zaten.

Bruma--------Sneijder-----------Rodrigues--

----------------Podolski------------------------

gibi hayvani hucüm hattın var, arkada Selçuk-Tolga ve beklerde Carole, defansta Semih ebemizi belledi.

altinorduda iyi yetenekler var fbjk ve basak onlari kapmadan biz alsak ii olur

takasta kullanilacak bir kaç oyuncumuz var tek sknti maaslari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt