Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maicon takimda kalacak. Brezilya'da bir muhabire benim takimdan ayrilma ihtimalim %0 demis.

2 ay 8 numara alınmaz transferin son günü gidip donktan bile kötü bir ön libero alırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Not : dalga geçme amacı yoktur :)
Screenshot_20180630-132026.webp

Sıfır bir tayfa onlayn mi ?

Yav şunu bir anlayın Yönetim ve Fatih Terim yaşlı futbolcu almaya bayıldığı için Nagatomo-Donk transferlerini yapmıyor bütçemiz borçlarımız zaten belliydi bir de üzerine UEFA 'dan aldığımız ceza eklendi 3 kuruşluk transferler kovalamak zorunda kaldık

23 yaşında Galatasaray seviyesinde oynayacak oyuncuyu hangi paraya getiricez ? taa Bruma 'yı transfer ederken bile o zamanın piyasasında 12-13 mil.€ ödemiştik daha doğru düzgün profesyonel kariyeri olmayan adama şimdiki piyasada gerçekten Galatasaray seviyesinde top oynayabilecek topçuların bonservisi minimum 20 mil.€ 'dan başlıyor hangi parayla vericez bunu ...

En son Hamzaoğlu ve Dursun varken gençlere yönelelim dediklerinde Jem - Carole - Jose 'leri takıma doldurduklarında sövüyorduk burada hepimiz. Kusura bakmayın ama bu ekonomik durumumuz varken şimdi de alabileceğimiz gençler Jose-Carole 'den farklı olmayacak ...

Scouting denilen sistem Fildişi Liginden 10 bine getirip 10 milyona satmaktır , Benim çok iyi DB m var ise bunu yaparım , Lafla herkesin scouting çok iyi icraat olarak sıfırız , biz genç oyuncu istiyoruz herkes bunu görsün bu lig artık pazarlanıyor çok rahat oyuncu satılır-yor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu tolgay aslında bizde oynamazmı renkdaşlar ? şenor resmen kovmuş cocuğu. ben beğeniyorum nedense tolgayı.

Gecen senenin kadrosunu korumus olduk Denayer disinda.

c9cc379907ba7af0a61e6b5ba6e2fb1a270477.jpg

Alternatifler zayif...

Mugdat
Sinan Gümüs
Linnes

Bu üc isim disinda gerisi Fos...

Yedek Kaleci - Scout Transferi = Bonservis
Stoper - Denayer ve genc gelecek vaad eden = Kiralik
Önlibero - Banko yüksek kalitede bir isim - Bu Ndiaye / Imbula olabilir = Kiralik
Forvet + Kanat - Ahmed Musa = Bonservis
Kanat - Trezeguet = Bonservis

5 Transfer daha yapilir.

Selcuk, Tolga, Eren

Zaten gidecekler belli: Eray, Yasin, Carrasso, Koray, Latovlevici, Cavanda, Tarik

Bunun disinda eger teklif veya takas yoluyla bunlarda gidebilir:

Selcuk, Tolga, Eren...

Kadir nerelerde genelde son dk haberlerini 2 saniye sonra foruma atardi :d

Sırada denayer var ondan sonra satılacak oyuncular gelecek oyuncular netleşir

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt