Serhan Girici
Kırmızı Üye
- 25 Şubat 2010
- 1.428
- 245
- 1.193
fm ikibinondooooortEmre Akbaba
Deniz Türüç
Atila Turan
Ömer Bayram
Bunlardan yapacağız bence transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fm ikibinondooooortEmre Akbaba
Deniz Türüç
Atila Turan
Ömer Bayram
Bunlardan yapacağız bence transfer
aslında 2.5+tolga+ahmet vs çer çöp işte versek kabul etmeleri lazım seneye zaten serbest kalcak ben sanmıyorum sözleşme yenileyeceğiniemre akbaba'nın bonservisi ne kadar acaba?
Reis senin Bamba Lille'e gidiyorGidenleri hala aciklamadilar, bunlar neyin pesinde kimse anlamiyor.
para yok edebiyati yapip donk 1.8 naga 2.0 vermenin anlami yoktur.
buralarda işe yarar eleman varmı benim gözüme fevzi elmas takıldı kontenjan için yararlı olabilirYedek kaleci transferini bir an önce bitirmek lazim. Antrenmanda kaleci yok suan.
7 milyon euro.emre akbaba'nın bonservisi ne kadar acaba?
Orada Eray olacağına boş olması beni daha mutlu ediyor.Yedek kaleci transferini bir an önce bitirmek lazim. Antrenmanda kaleci yok suan.
Nedense 2 çingene olayına takildim. Yan kesici olan tipler mi bulaştı?-Yolda gelirken 2 tane çingene ile kavga ettim.
-Sinav salonunda eski sevgilim ile karşılaştım.
-Donus yolunda az daha dangalagin biri çarpıyordu bana.
-Sinav oldugum salonda hayvan gibi ses geliyordu klimadan.
Evet arkadaşlar eğer kötü haber varsa çekinmeyin söyleyin. Rahat olun...
ben denayeri istemem sahsenSıra Denayer'a geldi bence kesin alınmalı +30 yaş bir stopere tercih ederim.
Herkesin aksine Maicon'un CL 'de sırıtmayacağını ama açık sahada savunmaların önde olduğu lig için tehlikeli olduğunu Denayer'a ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Asıl fark yaratacak isim ortasaha olacak CL'de baskı yediğimizde top çevirecek adam şart bu sezon Ndiaye-Fernando ikilisi baskı yediğinde ligde bile ne durumlara düştü.
Bence Ndiaye aradığımız isim değil Remo Freuler istediğim oyuncu tam birlik ama parasal açıdan imkansız tek oluru 1 yıllık kontratı kaldı.Mutlaka takip etmeliyiz bence hem bu yaz hem gelecek yıl kiralık olarak Bentancur-Pasalic falan deneyelim.
Ahmed Musa'yı da çok istiyorum Rodriguez-Musa kanatta Feghouli yada Belhanda 10 numara taş gibi takım olur