Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milletin 19 yaşındaki bebesi Dünya kupası'nda takımını sırtlar, bizimkiler daha altyapıda bir halt yapamıyor o yaşta

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
her anlamda iyiler
Mbappe: "Fransa milli takımıyla bu kupada elde edeceğim tüm geliri hayır kurumlarına bağışlayacağım. Futbolcuların ülke milli takımlarını temsil ederken paraya ihtiyaç duyduklarını düşünmüyorum."

Haksız demedim daha ne eksik kalacak o kadar transfere rağmen dedim.

Bence pek mümkün değil o kadar transfer özellikle sol stoper falan imkansız en azından maicon satılmadan.
Şu acından imkansız 3 yabancı alabiliriz kimseyi göndermeden . Eee göndersen zaten eksik kadro yine 1 artıyor eksik. Zaten yedek kaleci Türk olur o kesin kaldı 4 . 3 yabancı desek o gelecek 1 Türk hakkının neresi olacağı önemli . Öyle Muğdat gibi alalım dursun da olmamali ama işte Türk yok

Şu acından imkansız 3 yabancı alabiliriz kimseyi göndermeden . Eee göndersen zaten eksik kadro yine 1 artıyor eksik. Zaten yedek kaleci Türk olur o kesin kaldı 4 . 3 yabancı desek o gelecek 1 Türk hakkının neresi olacağı önemli . Öyle Muğdat gibi alalım dursun da olmamali ama işte Türk yok

yanlış 1 kişi alabiliriz göndermeden resmi olarak 13 yabancımız oldu nagatomoyla birlikte carole ve cavanda hala bizde

Kalinic kiralik geliyor hissedebiliyorum

Miranda isi yalandir herhalde orta saha da alinabilir Italya'dan acaba kim gelecek bakalim

Alakası yok ama tartışma platformuna yazmak için yetki istiyorum. Gören yetkililerden biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt