Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada Nagatomo transferi ile ilgili şunu söylemek istiyorum.
Herkes 2.5M'a aldık, 500K da Melo'dan gelicek, pratikte 2M'a geldi diyor ama bana göre bu doğru değil.
Italya'daki bütün güvenilir kaynaklar bu transferin 3M'a bittiğini yazdı. Büyük ihtimalle biz Melo'dan gelecek CL bonusundan feragat ettik. Öyle 2.5 oldu. 3M'a bi tane genç Güney Amerika'lı bek bulamaz mıydık? Maaşı da yarısı kadar bile olmazdı belki. İlerde iyi paralara da satabilirdin. Tutmasa bile zarar etmezdin. Nagatomo 32 yaşında.
Biz bunları söyleyince yıllardır doğru düzgün sol bekimiz yoktu argümanı ortaya atılarak taşlanıyoruz. Neyse.
Normalde ben de böyle düşünürüm ama şu an için biraz fantezi olur bu dediğin; riske girecek ne para ne de kontenjan var. Güney Amerika' dan garanti genç futbolcu transferi diye bir şey olmadığını, en azından bizim kulüpler bazında defalarca gördük. Zamanında buradaki çoğu kişinin dibinin düştüğü Doria için ciddi maliyet çıkarılmıştı; kariyer seyri gözümüzün önündeki en yakın örnektir; alınmış olsa bir tarafımızda patlayacaktı...Bu arada Nagatomo transferi ile ilgili şunu söylemek istiyorum.
Herkes 2.5M'a aldık, 500K da Melo'dan gelicek, pratikte 2M'a geldi diyor ama bana göre bu doğru değil.
Italya'daki bütün güvenilir kaynaklar bu transferin 3M'a bittiğini yazdı. Büyük ihtimalle biz Melo'dan gelecek CL bonusundan feragat ettik. Öyle 2.5 oldu. 3M'a bi tane genç Güney Amerika'lı bek bulamaz mıydık? Maaşı da yarısı kadar bile olmazdı belki. İlerde iyi paralara da satabilirdin. Tutmasa bile zarar etmezdin. Nagatomo 32 yaşında.
Biz bunları söyleyince yıllardır doğru düzgün sol bekimiz yoktu argümanı ortaya atılarak taşlanıyoruz. Neyse.
Kalinic iş yapar kesinlikle ...
Şu Güney Amerikadaki 2.5 Milyona direkt katkı verecek genç sol bekleri hep çok merak etmişimdir , Hep bu tarz şeyleri duyarız geldiklerinde Ontivero olurlar FM tarzı yürümüyor bu işler
1 yerli kanat daha lazim. Kenardan oyuna girip maci degistirebilecek bir oyuncu olmali, Kerim Frei - Tolga/Selcuk takasi falan yapsinlar.
Tagliafico bu takımda olsaydı herkes ana avrat küfür ederdi ?Gecen yaz bizle adi gecen Tagliafico 4m'ye Ajax'a gitti
Parayi basip alsaydik su an Dunya Kupasi falan derken degeri 12m transfermarktta
Tabii o biraz istisna, Frank Fabra var Boca'da o da iyi
Gecen yaz bizle adi gecen Tagliafico 4m'ye Ajax'a gitti
Parayi basip alsaydik su an Dunya Kupasi falan derken degeri 12m transfermarktta
Tabii o biraz istisna, Frank Fabra var Boca'da o da iyi
Yetmez. Sinan bile yetersiz ust seviye icin, daha saglam biri lazim.Recep Gul - Yunus Akgun'den biri kanat rotasyonuna girecek
Kim bilir belki ikisi de girer
Malesef umudunu kesmedigin çöp yabancı kontenjanı ( çok şükür ki ) itibariye kalma ihtimali 02.5 milyon’a Porto, Benfica, Ajax, PSV bulamıyor, biz bulacağız ha?
Kimi neyi alıyosun 2.5’a. Saçma sapan konuşmayın.
Nagatomo’un arkasında Carole var. Ondanda umudumu kesmiş değilim. Terim’in elimde sağlam bir beke dönüşebilir.
Kastettiğin şeyi herkes gibi anlıyorum da bizde olmaz o iş. Etik metik değil sorun elbette. Bunu yapabilmek için FB deki gibi eline cebine atıp açıktan para verecek zengin Galatasaraylıların olması lazım. Hiçbir zaman olmadı öyle birileri...Boluspor'a birkaç oyuncu önermeli.