Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 milyon'a cavanda gitse

1.5 milyon'a eren

Nagatomo'nun bonservis bedeli cikti

Yönetim mutlu UEFA mutlu

Bu arada Nagatomo transferi ile ilgili şunu söylemek istiyorum.
Herkes 2.5M'a aldık, 500K da Melo'dan gelicek, pratikte 2M'a geldi diyor ama bana göre bu doğru değil.

Italya'daki bütün güvenilir kaynaklar bu transferin 3M'a bittiğini yazdı. Büyük ihtimalle biz Melo'dan gelecek CL bonusundan feragat ettik. Öyle 2.5 oldu. 3M'a bi tane genç Güney Amerika'lı bek bulamaz mıydık? Maaşı da yarısı kadar bile olmazdı belki. İlerde iyi paralara da satabilirdin. Tutmasa bile zarar etmezdin. Nagatomo 32 yaşında.

Biz bunları söyleyince yıllardır doğru düzgün sol bekimiz yoktu argümanı ortaya atılarak taşlanıyoruz. Neyse.

Normalde katilirdim ama sol bek istisna. Ciddi manada topcu bulmasi en zor pozisyon ve fiziksel durumu, takima uyumu vs. dusunulunce Nagatomo cok iyi transfer. Acikcasi 3 yil kontrat da verilebilirdi kendisine, ornek profesyonel, kendine bakiyor, 34-35 yasina kadar oynayacak bir potansiyele sahip.

Ayrica 127 milyon nufuslu Japonya'nin futbol ikonlarindan birini aliyoruz. Uzak Dogu'da markamiz adina muazzam bir hamle. Japon konsolosu kulubu ziyaret etti, biz onu ziyaret ettik, Japon Futbol Federasyonu bize tesekkur mektubu yolladi, Japonya'da metrolarda Galatasaray mac ozetleri yayinlaniyor vs.

Ayrica yuregini ortaya koyuyor, takima ruh katiyor, taraftarla butunlesiyor. Felaket motive bir topcu ve ornek bir karakter.

Bu arada Nagatomo transferi ile ilgili şunu söylemek istiyorum.
Herkes 2.5M'a aldık, 500K da Melo'dan gelicek, pratikte 2M'a geldi diyor ama bana göre bu doğru değil.

Italya'daki bütün güvenilir kaynaklar bu transferin 3M'a bittiğini yazdı. Büyük ihtimalle biz Melo'dan gelecek CL bonusundan feragat ettik. Öyle 2.5 oldu. 3M'a bi tane genç Güney Amerika'lı bek bulamaz mıydık? Maaşı da yarısı kadar bile olmazdı belki. İlerde iyi paralara da satabilirdin. Tutmasa bile zarar etmezdin. Nagatomo 32 yaşında.

Biz bunları söyleyince yıllardır doğru düzgün sol bekimiz yoktu argümanı ortaya atılarak taşlanıyoruz. Neyse.
Normalde ben de böyle düşünürüm ama şu an için biraz fantezi olur bu dediğin; riske girecek ne para ne de kontenjan var. Güney Amerika' dan garanti genç futbolcu transferi diye bir şey olmadığını, en azından bizim kulüpler bazında defalarca gördük. Zamanında buradaki çoğu kişinin dibinin düştüğü Doria için ciddi maliyet çıkarılmıştı; kariyer seyri gözümüzün önündeki en yakın örnektir; alınmış olsa bir tarafımızda patlayacaktı...

Takıma kısa sürede uyum sağlayıp, pozitif enerjisiyle ciddi katkı sağlayan bir futbolcudan vazgeçmeyi ve bunun sonuçlarını göze almak o kadar kolay değil. Kaldı ki Futbol piyasasında en zor futbolcu bulunan solbek mevkiinden bahsediyorsun. Mesela hala son derece overrated bulduğum Telles aynı futboluyla bir sağbek olsa top class kulüpler dönüp bakmazdı bile...

Kalinic iş yapar kesinlikle ...

Is yapari gecelim simdi linc yiyecegim ama Fatih Terim futbolu oynamamizi istiyorum ve Gomis bunun icin dogru forvet degil, firsat olusursa satilmasi taraftariyim. Zaten forvete cikan isimlere dikkat edince (Milik, Kalinic, Seferovic, Sørloth vs.) anliyoruz ki hoca fizigi saglam, uzun boylu, hedef adam olabilen, teknik kapasitesi yuksek, pas oyununda etkili, sol ayakli bir santrafor istiyor.

Ben Musa yerine bu tarz bir adamin gelmesi taraftariyim cunku gecen sene takimin en ciddi problemi oyunu rakip sahaya yikamamasiydi. Ozellikle deplasmanda cok basimiz agridi, 2-0 gibi skorlara ragmen icimiz rahat mac izleyemedik. Bu tarz bir santrafor bu sorunu cozer, oyunu rakip sahaya yikariz, cok daha guzel set hucumuyla oynariz boyle bir santrafor alirsak.

Aslinda ben Sørloth'un opsiyonlu kiralanmasi taraftariyim ama tabii ki Kalinic de muazzam olur (Milik gercekci degil).

Bir de Wilshere tipi orta saha aldik mi tamamdir ilk 11.

Slm arkadaşlar ve iyi nöbetler :)

Seksi şampiyon taraftarım nasıllll

Şu Güney Amerikadaki 2.5 Milyona direkt katkı verecek genç sol bekleri hep çok merak etmişimdir , Hep bu tarz şeyleri duyarız geldiklerinde Ontivero olurlar FM tarzı yürümüyor bu işler

Mbappe 19 yaşında ama arjantin stoperlerini fiziğiyle dağıttı. Biraz da allah vergisi yani, bizim elemanların genetiğinde yok ki

Kaldi 3 yabanci hakkimiz. Stoper, 8 numara ve forvet bekliyorum.

Rodrigues, Feghouli, Sinan, Mugdat

1 yerli kanat daha lazim. Kenardan oyuna girip maci degistirebilecek bir oyuncu olmali, Kerim Frei - Tolga/Selcuk takasi falan yapsinlar.

Şu Güney Amerikadaki 2.5 Milyona direkt katkı verecek genç sol bekleri hep çok merak etmişimdir , Hep bu tarz şeyleri duyarız geldiklerinde Ontivero olurlar FM tarzı yürümüyor bu işler

Gecen yaz bizle adi gecen Tagliafico 4m'ye Ajax'a gitti

Parayi basip alsaydik su an Dunya Kupasi falan derken degeri 12m transfermarktta

Tabii o biraz istisna, Frank Fabra var Boca'da o da iyi

2.5 milyon’a Porto, Benfica, Ajax, PSV bulamıyor, biz bulacağız ha?

Kimi neyi alıyosun 2.5’a. Saçma sapan konuşmayın.

Nagatomo’un arkasında Carole var. Ondanda umudumu kesmiş değilim. Terim’in elimde sağlam bir beke dönüşebilir.

Ergin Ataman 2026da baskan adayi olmayi düsünüyormus

Gecen yaz bizle adi gecen Tagliafico 4m'ye Ajax'a gitti

Parayi basip alsaydik su an Dunya Kupasi falan derken degeri 12m transfermarktta

Tabii o biraz istisna, Frank Fabra var Boca'da o da iyi

Nagatomo > Tagliafico dersem katılır mısın ? Tagliaficonun Arjantin pasaportu dışında hiç bir ekstrası yok,bizim Tellesin mesela yanından geçemez bence yokluktan oynuyor Arjantinde

2.5 milyon’a Porto, Benfica, Ajax, PSV bulamıyor, biz bulacağız ha?

Kimi neyi alıyosun 2.5’a. Saçma sapan konuşmayın.

Nagatomo’un arkasında Carole var. Ondanda umudumu kesmiş değilim. Terim’in elimde sağlam bir beke dönüşebilir.
Malesef umudunu kesmedigin çöp yabancı kontenjanı ( çok şükür ki ) itibariye kalma ihtimali 0

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Boluspor'a birkaç oyuncu önermeli.
Kastettiğin şeyi herkes gibi anlıyorum da bizde olmaz o iş. Etik metik değil sorun elbette. Bunu yapabilmek için FB deki gibi eline cebine atıp açıktan para verecek zengin Galatasaraylıların olması lazım. Hiçbir zaman olmadı öyle birileri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt