Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Pohahahahah Wilshere transferi yatmis yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
️
️ topcunun hasiiiiiiHarbi bu Brezilya passaportu apayrı olay. Fiyatı 2'ye, 3'e katlıyor. Telles Brezilya'lı olmasa yüzüne bakarlar mı cidden merak ediyorum.Bazı avrupa ülkelerinin u21 takımlarındaki topçulara yönelmek lazım. Yunanistan, Slovakya, Polonya falan bu ülkelerde bir sürü yetenekli fussballci oradaki kulüpler de çok fazla para isteyeceklerini sanmıyorum.
Ortalama Brezilyalı yeteneği için pørnøgrafik rakamlar isterler. O oyuncular da genelde bizi tercih etmezler.

ben sana küsüm,biraz düşünmem lazımSergei hala orda mısın. Gel öpüşüp barışalım. Sen de kapat şu konuyu.![]()
pek begenmedim.solbek gibi oynadı galiba ama aslen solacık diye biliyorum.çok orta yaptırdı uruguay bekleri portekizlilereLaxalt ı abartmayalım. O takımda sistem oyuncusu. Kimse sırıtmıyor o sistemde adamlar haddini bilerek oynuyor. Sırf Dünya Kupasını baz almak iyi bir referans değil ayrıca oyuncular içın.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maicon'u herkes bi kalemde silip attı. Kusursuz bir stoper değil elbette defoları var, o paraya daha iyisini de alabilirdik ama bence seneye performansıyla çoğu kişiyi yanıltacak. 6-7 milyon euroluk bi teklifte satılmasına sıcak bakarım. Ama yok pahasına satmak enayilik olur. CL'de biraz boy gösteren ve piyasa yapan 32'lik Tosic'i bile 5M'a okuttu Fiko Çinlilere ki Maicon Tosic'den bariz daha kaliteli adam. Yaşı da 29 Maicon'un. Bundan 2 sene sonra bile 3-5 milyona satarsın bi şekilde. Herkes oyuncusundan 3-5 kuruş ne kadar fazla alırsam derdindeyken, oyuncularımızı her fırsatta itin götüne sokmamızı ve silip atmamızı bir türlü anlamıyorum ve yanlış buluyorum. Aynı şey her fırsatta şiddetle eleştirdiğim Belhanda için de geçerli...
Stoper pozisyon oyunundan anlayan nadir bir üye hatta türk vatandaşı. Savunma fetişisti olarak gözüm yaşardıMaicon konusu benim için eski. Yeni birşey değil. Geldiği günden beri eleştiriyorum hele o verilen bonservisi görünce aklım gitti.
Daha önceki yazılardan tanıyanlar bilir Akhisar maçı sonrası silmedim ben Maicon'u. Bana göre kendisi çok sıradan bir stoper hatta birçok sıradan stoperin yapmayacağı risler alıp bireysel hatadan defalarca gol yedirdi. Kimse görmez çünkü 5 gol attı frikik kullanıyor vs.
Bana önce kendi işini yapan stoper lazım. Golü atacak adam var bana arkada gol yedirmeyecek adam lazım. Ağır olması sorun değil defalarca yazdım sorun mental pozisyon alamıyor ve yerini kaybediyor tıpkı Chedjou gibi. Çıkarken gereksiz riskler alıyor salak salak hatalar yapıyor. Stoper ağır olabilir hiç sorun değil zaten partneri Serdar ona göre daha çevik ve hızlı bir şekilde halledilir ağır olması ama pozisyon alamaması ve bu yaşa tecrübeye gelmiş biri için kabul edilemez bir şey.
laxalt iyi dopçu alakben sana küsüm,biraz düşünmem lazım