Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Maicon ikinci yarı pek iyi oynamadı da adamı itib bir tarafına sokmayın. Adam eşek yükü ile gol attı bir stopere göre.

Netoyla birbirlerini iyi tamamlarlar diye dusundum

3m iyi para ya zaten su an bile o kadar kazanmiyormus baktim (haftada 55k Eur kazaniyor). Zaten 34 yasina giriyor Eylul'de 3 yil kontrat veren de cikmaz herhalde. Bence +1 opsiyon konabilir kendine bakarsa oynar 36-37 yasina kadar (bkz. Barzagli) cunku pozisyon bilgisi ust duzey

Iste diyelim ki 4m verebilecek durumdayiz, onlar da 4m'yi kabul ediyor. Bu bedel fazla midir sence?
Aslında değil onun gibi birisine ama yaşı 34 işte ve bizde petrol zengini değiliz.

İki verim alacağın adama 10 milyon çok gibi sanki Bizim için.

Forum niye kasıyor sizdede oyle mi mobilde?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim Maicon'a kim savunma Tanrısı diyordu lan? :asd:

Hahahahahhaha

Maicon%C3%A7.jpg

Maicon: Lakabım "savunma" tanrısı ama ben de bir insanım...

Galatasaray'ın yeni transferi Maicon: Lakabım 'Savunma Tanrısı' ama ben de bir insanım | Goal.com

Adam zaten kendi söylemiş fazla birşey beklemeyin diye.

Tıpkı Chedjou olayında ki gibi attığı goller yüzünden asıl hataları görmezden geliyorlar.

Adam 5 gol attı eyvallah ama bireysel hatadan en az 7-8 gol yedirmişliği var ama kimse konuşmaz.

Bir de şu Kadıköy'de vurduğu frikik kazara gol olmuş olsaydı şu an forum beni çarmıha geriyordu...

Bizim taraftar her sene bir günah keçisi arar ve bulur. Belhanda,Maicon bazen Garry bazen Serdar Aziz.

Maicon burada abartildigi kadar kotu degil yaww

Yine de saglam 1 stoper sartoglu sart ben acikcasi forma mucadelesi istiyorum biraz

Bu arada Ozan Kabak'in Imparator'un 11'e kazandirdigi Semih'in fersah fersah otesinde oldugunu hatirlatalim

Savunma takim isidir seneye bu seneki gibi dengesiz olmayacak takim

Daha iyisi gelirse şayet Maicon'un savunulacak bir tarafı yok beyler. Gol atmasından ziyade, asli görevini yapması daha mühim.

Niye bu kadar abartılı eleştirildiğini ben anlamadım. Bence söyledikleriniz kadar değil.

Maicon bir sezon içinde verebileceği katkıyı vermiş şampiyon takımın en çok maç yapan savunma oyuncularından biridir. Ne paralar kimlere verildi gram katkı alınmadı. Defoları konuşulacaksa Serdar ve Denayerin de kusursuz olmadığını söylemek lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tıpkı Chedjou olayında ki gibi attığı goller yüzünden asıl hataları görmezden geliyorlar.

Adam 5 gol attı eyvallah ama bireysel hatadan en az 7-8 gol yedirmişliği var ama kimse konuşmaz.

Bir de şu Kadıköy'de vurduğu frikik kazara gol olmuş olsaydı şu an forum beni çarmıha geriyordu...
Nuri abartma kardeşim. Ben senin futbol bilgine saygı duyuyorum ama acayip abarttın.

maiconun da sebepleri var feghouli gibi,bjk deplasmanında ayakta kalan iki isimden biriydi feghouliyle beraber.umarım ilkyarıdaki gibi cok iyi olur maicon ve yeni sezonda inşallah bütün işleri maicona yıkmayız,gereginden cok fazla sorumluluk alıyor....

oyunu kuran ,kanat oyuncularını karşılayan maicondu gecen sezon.

Niye bu kadar abartılı eleştirildiğini ben anlamadım. Bence söyledikleriniz kadar değil.
Adam posisyon bilgisi vasat işte. Başka bir şey dediğimiz yok aslında.

Porto ve Brezilya liginde de sorunluydu bu konuda zaten.

İkinc adam olabilir belki yanında pozisyon bilgisi ve yönlendiren bir gerçek lider stoper olursa. Yıllardır bulamadık urfi den sonra o tip oyuncuyu zaten. Yıllardır salak salak gereksiz amatörce golleri yemekten bikmadınız mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt