Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Tamam Maicon ikinci yarı pek iyi oynamadı da adamı itib bir tarafına sokmayın. Adam eşek yükü ile gol attı bir stopere göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında değil onun gibi birisine ama yaşı 34 işte ve bizde petrol zengini değiliz.Netoyla birbirlerini iyi tamamlarlar diye dusundum
3m iyi para ya zaten su an bile o kadar kazanmiyormus baktim (haftada 55k Eur kazaniyor). Zaten 34 yasina giriyor Eylul'de 3 yil kontrat veren de cikmaz herhalde. Bence +1 opsiyon konabilir kendine bakarsa oynar 36-37 yasina kadar (bkz. Barzagli) cunku pozisyon bilgisi ust duzey
Iste diyelim ki 4m verebilecek durumdayiz, onlar da 4m'yi kabul ediyor. Bu bedel fazla midir sence?
Laxalt'ı kim yazmisti lan bize
Adamda Realde oynayacak kapasite var
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim Maicon'a kim savunma Tanrısı diyordu lan?![]()
Adamı stoper olarak eleştiriyoruz zaten. Gol beceresi bam başka konu zaten.Tamam Maicon ikinci yarı pek iyi oynamadı da adamı itib bir tarafına sokmayın. Adam eşek yükü ile gol attı bir stopere göre.
Niye bu kadar abartılı eleştirildiğini ben anlamadım. Bence söyledikleriniz kadar değil.Adamı stoper olarak eleştiriyoruz zaten. Gol beceresi bam başka konu zaten.
Niye bu kadar abartılı eleştirildiğini ben anlamadım. Bence söyledikleriniz kadar değil.
Nuri abartma kardeşim. Ben senin futbol bilgine saygı duyuyorum ama acayip abarttın.Tıpkı Chedjou olayında ki gibi attığı goller yüzünden asıl hataları görmezden geliyorlar.
Adam 5 gol attı eyvallah ama bireysel hatadan en az 7-8 gol yedirmişliği var ama kimse konuşmaz.
Bir de şu Kadıköy'de vurduğu frikik kazara gol olmuş olsaydı şu an forum beni çarmıha geriyordu...
Adam posisyon bilgisi vasat işte. Başka bir şey dediğimiz yok aslında.Niye bu kadar abartılı eleştirildiğini ben anlamadım. Bence söyledikleriniz kadar değil.
Nuri abartma kardeşim. Ben senin futbol bilgine saygı duyuyorum ama acayip abarttın.