Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga Maiconu itin bi tarafına sokmayın lütfen. Adam geçen sene Sao Paolodan geldi tatil yapmadan oynadı. Araştırın bakın geçen sene kaç maç oynamış? Ondan sonra sallayın biraz.

Adam posisyon bilgisi vasat işte. Başka bir şey dediğimiz yok aslında.

Porto ve Brezilya liginde de sorunluydu bu konuda zaten.

İkinc adam olabilir belki yanında pozisyon bilgisi ve yönlendiren bir gerçek lider stoper olursa. Yıllardır bulamadık urfi den sonra o tip oyuncuyu zaten. Yıllardır salak salak gereksiz amatörce golleri yemekten bikmadınız mı?
O golleri yemeyen takım varmı? Bugün Avrupa’nın en büyük takımları dahil abuk subuk bir sürü gol yiyor oyuncu hatalarından. Sadece bir kişiyi suçlarsak olmaz. Ama ikinci yarıda oyundan düştüğü konusunda hemfikiriz. Brezilya’dan dinlenmeden geldiğide söylendi zaten.

Yine aynı şeyler son kaleleri 1 yıl içinde 6923764782364 maç oynadı.

He kardeşim hee bak şimdi tatil yapıyor ekstradan bakalım ne olacak.

Valla bence her zaman bir tane veteran ust duzey oynamis stoperin olacak her daim, Miranda'yi bu yuzden cok istiyorum

Genel olarak da Atleti gormus stoper alsak iyi olur diye dusunuyorum Simeone kadar iyi savunma ogreten hoca yok cunku

Mesela 2 sezon Miranda yapsak, ondan sonra da Godin'e sulansak MUAZZAM olurdu

Maiconu eleştirenler muhtemelen ilk yarıdaki maçlardan sonra konusuna gelip Tank yazıyordur. Bazıları Sao Pauloda izleyip çöp demiş. Rahat olsunlar biz öncesinide biliyoruz. Anlarlar bu sene sonra konusunda güzellemeler yaparlar

O golleri yemeyen takım varmı? Bugün Avrupa’nın en büyük takımları dahil abuk subuk bir sürü gol yiyor oyuncu hatalarından. Sadece bir kişiyi suçlarsak olmaz. Ama ikinci yarıda oyundan düştüğü konusunda hemfikiriz. Brezilya’dan dinlenmeden geldiğide söylendi zaten.
Bir oyuncuya suçu atmıyorum zaten.
Yıllardır söyledim bundan dolayı zaten. Yanlış stoper tandemi kuruyoruz yıllardır.
O lideri bulamazsan büyük takım olarak ki dediğin gibi Avrupa'da çok örnekleri var salakça golleri yersin devamlı.

Bu doğru tandemi bulan takımlar başarılı oluyor zaten Avrupa'da. Bide önlerinde ki orta sahada önemli tabiki.

maiconu elestirenler muhtemelen sadece bizde izleyenler ve en son rezil sao paolo görüp elestirenler adam portonun estigi yıllarda catır catır top oynuyordu üstelik kaptandı
maicon agır ve uzun bir stoper godin diye chiellini diye kıcını yırttıgınız uzun stoperler cokmu kusursuz sanıyorsunuz
uzun ve agır stoperler hızlı ve kontra oyununda mutlaka hamle hataları yaparlar kralı olsa yine yapar
o yüzden akıllı hocalar uzun stoperin yanına hızlı ve atletik birini koyarlar tandem yaparlar

maiconu elestiren süperzeka arkadaslar birzahmet maicon olmasaydı yan toplarda veya havadan yiyecegimiz pozisyonları veya golleri düsünün
sagdan soldan yedigimiz pozisyonun haddi hesabı yoktu ne cabuk unuttunuz

Risk alan adam hata yapar. Bu doğaldır. Orta sahamız sorumluluk almadığı için, saçma bir şekilde top dağıtma işi Maicon'a kaldı çoğu zaman. En basitinden Östersund maçında millet Ahmet denen gerizekalının hatalarını bu adama yıktı. O maç Maicon götünü yırttı, stoperi geç sağ bek gibi oynadı. Ama çoğu kişi yazmadı bunu.

Maicon elinden geldiğince yaptı bu işi ki Maicon'un ayağı gayet temiz bi stopere göre. Attığı terse ve defans arkasına diagonal paslarla bizi nasıl hızlı hücuma çıkardığını yine çoğu kişi yazmaz. Adam ne zaman bi pas hatası yapsa anında itin bi tarafına sokulur. E aga risk alan adam hata da yapar. Yukarıda da söyledim. Bu iş böyle.

Bir de, yine saçma bir şekilde ne kadar hızlı kanat oyuncusu varsa hepsini Maicon karşıladı. Yav böyle mallık olabilir mi. Sen hızlı adamı Maicon ile eşleştirirsen madara olur tabii. Kralı gelse yine madara olur. Chiellini, Boateng vs bile o kadar pozisyon almada usta isimler olmasına rağmen madara olabiliyor böyle anlarda. Maicon'un pozisyon bilgisi vasat olabilir, ama her zaman pozisyon bilgisi de seni kurtarmaz.

Tudor hıyarı kaç maç 3'lü defansın sağında Maicon'u oynattı. Buyur, bi salaklık daha. Denayer dururken sen git kıçınla düşünerek Maicon'u kanat akınlarını yapacak adamlarla eşleştir, sonra Maicon madara oldu de...

Ligde en begendigin 5 stoper?

Valla ligi o kadar takip etmiyorum özetlerden izlediğim kadarıyla söyleyebilirim.

Bu sene bizim takımdan Serdar. Herkesi utandırdı Allah sakatlık kaza bela vermesin.

Pepe adı var zaten iyide oynadı özelikle CL'de.

Kasımpaşa'nın Tunus'lu stoperi iyi sezon geçirdi. Ha bize gelsin demem ama iyi oyuncu.

Başaktaki Epureanu harika stoper benim için. Bize gelsin isterim tabi ama yerine Avrupa'dan çok adam bulursun orası ayrı konu.

Başkada öyle beğendiğim ilk aklıma gelecek adam yok şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt