Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole ilk sezonunda iyiydi, ikinci sezonda biraz batirdi, bunda Denayer'in gitmesi, hoca degisiklikleri falan etki etmis olabilir cunku ozguveni tamamen kaybolmus gibiydi, sahada sacmalayip duruyordu.

Sevilla bir isik gordu ki kiraladi. Fatih hoca ile iyi bir seviye'ye gelebilir mi, bence gelebilir ama diger taraftan da 14 yabanci hakkini dogru kullanmak lazim. Beklerde Mariano, Linnes ve Nagatomo varken bir yabanci bek daha gereksiz olur.

Kesinlikle tum sartlari zorlamaliyiz bu transfer icin

Milik yatti bu da yatarsa Seferovic'e kalacagiz

Keske Sørloth gelse
Valla Seferovic'e kalacağız cümlesi yerine Seferovic kralını alacağız demelisin rezil durumda olduğumuzu düşünüyorum.
Yok öyle topçuları bize yedirmezler yav , Samuel Bastien diye birine teklif yapmışız Evertonla birlikte ama Liege'e gitmiş kendisinin dediğine göre .

Ben acikcasi tempo olarak brezilya'yi pek begenmedim biraz coutinho'nun ayagina bakiyorlar gibi

Tite'nin takim da cok sevildigini okudum daha önce bu yüzden az cok heyecanli bir takim var Bunu da belirtmek lazim

Kolay rakiplere karsi zorlanarak kazanmalari biraz soru isareti yaratti diyebilirim

Bildiğimiz manada ofansif brasil formatının dışında daha kontrollü ve dengeli oynatıyor ama savunma futbolu oynatmıyor yanlış anlaşılmasın dengeli. Maçın gidişatına göre tempoya yön veriyorlar. Kosta rika maçı 2.yarı ve sırbistan maçında takım iyiydi. Büyük takımlar ile de oynadılar hazırlık maçlarında bir falso görülmedi şuana kadar. En güven veren şampiyonluk adayılar. Çok konuşup nazar değdirmek de istemiyorum açıkçası şimdilik bu kadar renktaş :asd:

edit ek olarak coutinho dışında jesus dan müthiş verim alıyordu ama dünya kupasında heyecan yaptı galiba firmino nun varlığı üzerinde baskı yaratıyor sanırım. Ama çiçe ısrarla kesmeyecek onbirden.

Uzun boylu, yere saglam basan, kafa topu indirebilecek, pres yapan, takim oyunun parcasi olabilecek, pas almayi vermeyi bilen, solak santrafor istiyorum

Carole ilk sezonunda iyiydi, ikinci sezonda biraz batirdi, bunda Denayer'in gitmesi, hoca degisiklikleri falan etki etmis olabilir cunku ozguveni tamamen kaybolmus gibiydi, sahada sacmalayip duruyordu.

Sevilla bir isik gordu ki kiraladi. Fatih hoca ile iyi bir seviye'ye gelebilir mi, bence gelebilir ama diger taraftan da 14 yabanci hakkini dogru kullanmak lazim. Beklerde Mariano, Linnes ve Nagatomo varken bir yabanci bek daha gereksiz olur.
Ilk senesinde de berbattı. Sadece o zamanlar az hızlı adama burada yıldız muamelesi yapılıyordu. Kadro da berbat olunca bu sonuç çıkıyordu. Umarım 500 bin bile olsa defolur

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rodrigues 13 'e satılıp Emre Mor veya Yusuf Yazıcı 8 Milyona alınırsa tepkiniz nasıl olur ?

carolın sözleşme 1 sene uzatılıp kiralansın fransadan bi takıma

muslera

mariano
linnes
nagatomo
carole
maicon
serdar
ahmet

fernando
donk
selcuk
belhanda

feghouli
garry
sinan
mugdat

gomis
eren

18 kisilik bir mevzu soz konusu
buriya
2 adet oyuncu eklenirse iyi olur
1= yedek kaleci
2= orta saha

bu tarz bir mevzuat olacagini dusunuyorum

emre mor son ana kadar beklensin,kiralanabilir.yine hocayla anlaşamaz kampta falan,arıza çünkü velet

Ilk senesinde de berbattı. Sadece o zamanlar az hızlı adama burada yıldız muamelesi yapılıyordu. Kadro da berbat olunca bu sonuç çıkıyordu. Umarım 500 bin bile olsa defolur

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne kadar calisirsa calissin yetersiz futbolcu bizim icin. Sener'e her macta asist yaptirdi bu eleman. En azindan ahlaksiz bir futbolcu degil ki gayet fit görünüyor. 1-2 milyona satabiliriz rahatlikla. Zorluk cikaracagini sanmiyorum. Ayrica 4 bek oyuncusu da yabanci olamaz zaten.

carole'a kim büyü yaptıysa Allah belasını versin.potansiyeli olan adam 1 senede bitti

Stoper, 8 numara ve yedek forvet sart.

Fernando - Donk ikilisini, Maicon veya Serdar sakatliginda Ahmet'i, Gomis sakatlandiginda Eren'i kimse izlemek istemiyordur herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt