Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bekleyip görelim.gomis 33 olacak,forveti kaldıramaz bütün sene ...forvet gelir muhtemelen

Carole'un kalmasinin mantikli bir yani yok acikcasi.

Kadroda 14 yabanci bulundurabiliyorken bunlarin 4 kontenjanini sadece beklere harcamanin manasi yok, hele hele o kadar eksigimiz varken. Mariano, Nagatomo, Linnes ve altyapidan biri olarak devam etmeliyiz bence.

Iki bek pozisyonu icin 4 yabanci oyuncu kullanmak cok gereksiz cok lüks, ki bunlarin 2 tanesi zaten cok nadir oynayacaklar sakatlik vs olmadigi müddet. Hatta Linnes hem sag hem de sol bek oynayabildigi icin iki pozisyonu birden yedekliyor direkt. Bunun yani sira bir de altyapidan bir genci aldik mi al sana mis gibi bek rotasyonu.

Ya Carole ya da Linnes gereksiz kaliyor, bu tabloda Linnes'i Carole'a gönül rahatligi ile en az 10 kere tercih ederim. Ki bunu Carole'u seven birisi olarak diyorum.

carolu satsak oturup aglayacak halimiz yok
ama yedek sol bek ve stoper olabilecek adami yapmayacagimiz transferlere kontenjan acmak icin yollayip yerine turk bulmak (mechul) fazla manali olmaz
hocanin linnesi sol bekte dusunmedigini biliyoruz zira.

Karöl kalmasın 3 yabancı alınması şart Karöl kontenjan kaplıyor

Screenshot_20180701-013748_Instagram.webp

Bende bu çocuk noldu ki diyodum günahını alacağım biraz ama tahminime göre kulubun anasını ağlatıyodur beni bırakın Galatasaray'a gidecem diye emre muhtemelen günde 2 kez Abdurrahim Albayrak'a mesaj atıyodur 2 günde birde başkanın odasına gidiyodur yazık valla şu zihniyete.
Yav şu Maiconu falan 5-6 bakmadan yollayıp kaya gibi birini almak bu kadar mı zor tamam iyi stoper falanda beklemiyorum orta şeker İzlandalı falan birini alıp gelsinler Maicondan kötü olacağını sanmıyorum veya yedekte ahmet göbeklisi niye oturuyor.

Eray
Carrassco
Yasin
Koray
Hakan B.

resmen GITTILER

Cavanda da gitti

ama yedek sol bek ve stoper olabilecek adami yapmayacagimiz transferlere kontenjan acmak icin yollayip yerine turk bulmak (mechul) fazla manali olmaz

Carole out Ömer Bayram in ne dersin

Galatasaray denayer için 3,5 milyon euro teklif etti.manchester city 8 milyon avro talep etti (milliyet)

trezguet italyayı istemiyomuş milliyete göre yandık

Yeni bir Tarik camdal vakasi yasamak istemeyiz dogal olarak

Daha henuz 1 dakika bile süre almamis,prof sözlesmesi olmayan alt yapidan bir oyuncu ile 3 kulvar da mücadele edecegin bir sezon da sol beki yedeklemek Riskli bir karar olur

Illa forvet transferi yabanci bir oyuncu olacak diye bir kural yok bu arada,bazi arkadaslar forvete alternatif bir yabanci oyuncu alinsin diye sol bek alternatifini yollamak istiyorlar ama yerli sol bek bulmak forvet oyuncusu bulmaktan daha zor bence

ali naciden haber getirdim ,şimdi koyuyorum

Fatih Terim carole ve cavandayı kadroda düşünmüyor,bu iki oyuncu ile yollar ayrılacak (alinaci küçük-hürriyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt