Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray önümüzdeki hafta ingilterede ndiaye,ahmed musa ve denayer için görüşmeler yapacak.terim özellikle bu 3 futbolcuyu istiyor.(ali naci küçük-hürriyet)

Yerli sol bek olarak bonservisi elinde olan Eren Albayrak var, Rize'de fena degildi, Bursa'da Emre Tasdemir var, sakatlanmadan once iyi durumdaydi.

Forvet icin alabilecegin 1 tane saglam yerli oyuncu yok.

Sampiyonlar Liginde Gomis cezali veya sakatlandiginda yerine Eren'i kimse izlemek istemiyordur herhalde.

Galatasaray yerli kadronun zenginleştirilmesi için de önemli adımlar atacak (ali naci küçük-hürriyet)

korayı ben de begeniyodum.kalabilirdi

bjk gercekten tolgayı verir mi la?3-4 milyon avro versek+tolga ciğerci falan kabul ederler mi?eren derdiyoku da veririz.şenol hoca istemişti 2016da.

3,5 milyon avro+eren derdiyok iyi bence.bjk sistemine de uyar eren

cok küçüktüm ama işte hatırlıyorum.abimin balıkesirdeki yemin törenine gitmiştik.orda bi cafede haberlerde görmüştüm dogan seyfinin öldüğü haberini.çok üzülmüştüm.fenere attıgı gollerle elemişlerdi galiba

Höwedes kira+ Satin alma opsyonu yapabiliriz aslinda

Cihan'a bak herifi sağ bek yaptığımızı hatırlıyorum.

Radyodan dinlerken en çok artist almancı Berkant'a sayardım. Devre arası çıkınca takım rahatlamış golü bulmuşuz hemen.

Ümit Karan'ın asisti kes :hat:

Neyse uzatmaya gerek yok hava topu, pozisyon alma vs zaten bu sezon hepimiz tekrardan göreceğiz Maicon ne olacak...

Ama çabuk unutuyorsunuz hele ki şampiyonluk falan gelince.

Herkese iyi geceler.
Bence bir turlu anlaşamadığımız,anlasamadiginiz konu su,kimse Maicon gitmesin,satilmasin demiyor ama bu fiyata aldigini yarı fiyatina sirf satmak icin satamazsin hani oyle elden cikaralim da zarardan kar edelim durumu da yok o kadar bir sekilde CL de oynayabilecek bir oyuncu gommeye de gerek yok,elbet iyi bir firsatta kacirilmamali ayrica bonservisli oyuncu almak ta cok mumkun degil ,zaten hatayi en basta bu bonservisleri vererek yapiyoruz

Yerli transfer hamleleri nasıl olacak merak ediyorum.. En az 4 transfer bekliyorum.. Bjk gibi ucuz gençler mi alınacak yoksa Emre Akbaba, Ömer Bayram falan toplayacak mıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt