Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Badstuber nasil olur takip eden var mi
Höwedes’i alamayiz gibi
Höwedes’i alamayiz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad senin eleman Ahmed Musa geliyor.
Lizbon'da yokları oynadı bu sene Doumbia. Gerçi kadro dışı kalma muhabbetinden ötürü verimli olamadığını düşünüyorum ben. 14 maç oynayıp, gol atamadı ama yine de gelmesini isteyenlerdenim.Doumbiayı son yıllarda takıp eden var mı
Aynı soruyu Campbell için de soruyorum
torres mi aman abi sakın ha
Denayer'e bonservis ödeme mallığını yapmayız umarım. Hoca çok ısrarcıysa yine kiralansın ama ötesi olmasın mümkünse.Denayer 4 Milyona Galatasaray formasını giyecektir relaks olalım
Niyeymiş o mis gibi genç ve seri stoper , 4 M çerez parası Denayer için , Zaten City çok daha fazlasını istiyordur pazarlıkla buralara düşerDenayer'e bonservis ödeme mallığını yapmayız umarım. Hoca çok ısrarcıysa yine kiralansın ama ötesi olmasın mümkünse.
Adam yerel ligde bile güven vermiyor. CL'de Denayer'le falan üzerimizden geçerler.Niyeymiş o mis gibi genç ve seri stoper , 4 M çerez parası Denayer için , Zaten City çok daha fazlasını istiyordur pazarlıkla buralara düşer
2015-16 daki CL maçlarında takımda futbolcu olarak duran tek adam Denayerdi , Bence fazla haksızlık yapılıyor adamaAdam yerel ligde bile güven vermiyor. CL'de Denayer'le falan üzerimizden geçerler.
O dönemin oyuncuları külliyen boktan olduğu için sivrildiği zamanlar olmuştur.2015-16 daki CL maçlarında takımda futbolcu olarak duran tek adam Denayerdi , Bence fazla haksızlık yapılıyor adama
Denayer ve Torres için amin çektim bende.Denayer, Doumbia, Torres.. Allah korusun.
Doumbia ve Ahmed Musa gibi çaptan düşmüş futbolcuları özlerine döndürme konusunda ustadır Fatih Terim. Melo'da İtalya'da yılın bidonu ilan edilirken burada gösterdiği duruş ve performanstan ötürü hala yad ediliyor.