Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doumbia'nın kemik yaşı 40 falan o yüzden istemiyorum Bas Dost,Gignac,Bacca,Balotelli,Chicharito gibi adamlar isterim Gomis giderse...

32golmis 10+ teklif varsa direkt satılmalı.Hareketli, kanat ve orta sahayı rahatlatan genç bir forvet alınmalı

Bas Dost tam leblebici forvet....Musa-Garry-Badou uçarak topu getirsin o da tıklasın

Şu forumdaki yanar dönerliğe ben hastayım aga.
Bir oyuncuyu beğenip beğenmemek elbette herkesin paşa gönlüne kalmış bir şey, ben orasında değilim.
Yalnız şu var.
Doumbia'yı çok değil 1 sene önce yine aynı transfer döneminde millet keşke alsak vs diyip kıçını yırtmıştı. Şimdi 30 yaşında olan ve nispeten piyasası düşmüş adama niye Umut Bulut muamelesi yapılıyor?
Vagner Love'ların, 1-1.5 sene ayağına top değmeden gelmiş 34'lük Adebayor'un, hızı haricinde hiçbir yeteneği olmayan Emenike'nin, penaltı atmak haricinde hiçbir yeteneğinin olduğuna inanmadığım Jahovic'in, adı sanı duyulmamış Niasse'nin ve bilimum vasat/formu inanılmaz düşmüş/Avrupa'da yüzüne bakılmayan birçok forvetin terör estirdiği bi ligde, yanlış anlaşılmasın ama Doumbia'yı beğenmemek bana şımarıklık olarak geliyor. Bizim taraftar bi boktan memnun olmuyor. Ahmed Musa'ya burun kıvıran gördüm neymiş düşüşteymiş. La Doumbia ile Ahmed Musa düşüşte olmasa senin boktan liginde ne arasın da burun kıvırıyorsun FFP kıçımızda iken bu nasıl bi hayal dünyasıdır aga?

1) Bu boktan lig niye bu kadar büyütülüyor?
2) Hem kendi oyuncularımızı, hem rakiplerimizin oyuncularını hem de ismi bizimle anılan oyuncuları niye her fırsatta itin bi tarafına sokuyoruz?

Bu forumda Naga ismi çıktığında bu adam için Lato oynasın daha iyi, Japon Sabri vs tarzı yüzlerce yorum okumadık mı?

Şu ülkenin en büyük sorunlarından biri de bilgisinin olmadığı konularda bu kadar kesin fikirlere sahip olmasıdır milletin. İşkembeden sallamakta ve yersiz eleştiri yapmakta kesinlikle üstümüze yok.

Millet para edicek oyuncusundan şu uçan piyasada 3-5 fazla ne alsam kardır diye düşünürken mesela Belhanda'yı bizim taraftarın elinde yetki olsa beleşe yollayacak.
Şampiyonlukta inanılmaz katkı veren Feghouli'ye aynı şekilde davranılıyor.
Bunu parağraflarca Belhanda'yı niye beğenmediğimi anlatan ve şiddetle eleştiren biri olarak söylüyorum.

Biz taraftar olarak akıllanmayız aga. Harbi akıllanmayız. Dursun'a, Aysal'a sövmeden önce bi zahmet kendimizi eleştirsek ve biz ne kadar doğruyuz diye bi düşünsek olmaz mı?

Ben taraftarlarımızın bu forumda yazılanların aksine takıma güvendiğini ve Belhanda dahil hepsinin hakkını teslim ettiğini düşünüyorum. Bunu düşünmemin en büyük sebebi bu sene iç sahada seneler sonra çok güçlü bir oyun oynamış olmamız. Bunu bu kadro başardı. Deplasmanlarda ise formsuzluktan ziyade kadromuzun darlığının sıkıntısını çektik. Beşiktaş’ın küçüldüğü fenerin sil baştan kurulduğu bir ortamda 4-5 kaliteli isimle şampiyonluğun en güçlü adayı olacağımıza şüphesi olmayan taraftarlar da var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Df_qpgUXUAMqvX_.jpg

İsmi ekibimizle anılan oyuncuları derleyelim 15 lik list ;

Okan Koçuk (Bursaspor)
Serkan Kırıntılı (Konyaspor)
Ferhat Kaplan (Antalya)
Jason Denayer (M.City)
Yuto Nagatomo (Inter)
Aymen Abdennour (Valencia/Marsilya)
Kurt Zouma (Chelsea)
Badou Ndiaye (Stoke)
Ismael Bennacer (Empoli)
Emre Akbaba (Alanya)
Nuri Şahin (Dortmund)
Trezeguet (Kasımpasa)
Emre Mor (Celta Vigo)
Ahmed Musa (Leicester)
Abel Hernandez ( Boşta)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt