- 3 Haziran 2015
- 57.943
- 67.254
- 4.143
Nagatomo cuadradoya adim attirmiyor Bu adama 2-3 degil 5 bile deger
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu 38 yaşına girecek bazi ergenlere göre. Ha bir de carole oynarmış Ya!Nagatomo cuadradoya adim attirmiyor Bu adama 2-3 degil 5 bile deger
1 küsür euro ediyor. Gayet mantıklı bir öneri, bence olacak Musa işi
Olur mu 38 yaşına girecek bazi ergenlere göre. Ha bir de carole oynarmış Ya!
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndiaye gelsin gelsin de kim kullanacak lan bu frikikleri
Evet, Nagatomo 2.5 milyon euro'dan fazla etmez. Bunu algılayamadığına göre buradaki embesil sen oluyorsun.Nagatomo 3 etmez diyen embesiller şu maçı ve bizdeki maçları izlesin
. Lan sen eren, tolga gibi geri zekalılara 3-4.5 vermiş kulupsun. Gören de der her sene mükemmel genç sol bekler buluyoruz da güveniyoruz. Carole gibi bir beyinsiz övüldü burada ki düşünün nerelerden geldik
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
...Evet, Nagatomo 2.5 milyon euro'dan fazla etmez. Bunu algılayamadığına göre buradaki embesil sen oluyorsun.
Bak bilale anlatır gibi anlatayım:
- Inter bu adamı 11'de düşünmediği gibi, gelecek planlamasında da yer vermeyecek. Dolayısıyla satacak. Çünkü o da FFP kıskacında. Yıllık maaşından kurtulup, 3-5 kuruş bonservis ne alabilirse koparma derdinde.
- Nagatomo'nun 32 yaşında olduğunu da aklında tutabilirsen sevineceğim. Buradan belki anlarsın bilemiyorum, Nagatomo'nun geri dönüşü olmayacak sana.
- Transfer dönemi yeni başladı.
Tüm bunları üst üste koyup tabloya baktığında görmen gerekir ki eli sıkışık olan sen değil Inter.
Ek olarak, Nagatomo da açıkça sadece GS'a gitmek istediğini belirtmiştir zaten.
Ederi 2.5 milyon euro'dan 1 kuruş fazla değil. Aksi halde bu transferden zarar etmiş olacaksın. Zarar 500K da olabilir, 2M da olabilir. Bunun küçüğü büyüğü olmaz. Zarar zarardır. Şampiyonlukta büyük emeğinin geçmesi ve bizi inanılmaz sahiplenmesi bu gerçekleri değiştirmiyor. Bu fiyata Inter kabul etmiyorsa, yapman gereken son teklifinin bu olduğunu belirtip masadan kalkmak ve Inter'den haber beklemek. Tabii bu sürede de sen boş durmayacaksın, alternatifleriyle görüşmeye başlayacaksın. Bu transferin olmama ihtimaline karşı bu fiyata veya üzerine biraz daha ekleyerek genç ve potansiyelli bir sol bek arayacaksın ki ilerde bu paranın sana geri dönüşü olur, veya yine Nagatomo gibi kiralama üzerinde duracaksın.
Gelelim Tolga, Eren meselelerine... Geçmişte bu kulüp birtakım yanlış politikalar izleyip çöp oyunculara milyonlar gömmüş olabilir. Zaten bu kulüp bu yüzden bu halde. Senin yapman gereken de bu yanlışlardan ders alarak doğru bir transfer politası uygulamak. Argüman olarak sunduğun '' geçmişte yanlış yapılmış zaten, şimdi de yanlış yapılsa ne olur mantığı '' da buradaki embesilin aslında sen olduğunu gösteriyor Sayın Yılmaz. Yanlışlar, yanlışlarla kapatılmaz.
Umarım anlayabilmişsinizdir. Hürmetler efendim...
Evet en son dediğimde linç edilmiştim çakma dediğimden galiba amrabat özlemi yahut bir aatıf kıskançlığı söz konusu ondan...Olm bu Trezeguet'de ne gördünüz bu kadar istiyorsunuz adam bildiğin kötüydü la.