Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arnaut Groeneveld - Oyuncu profili 17/18

bu cocugu 2 hafta once attim videolariyla 2 3 seneye inanilmaz bir degere ulasacak bu cocuk.brugge almış. cidden bizim scout ekibin abv yeter be yeter bir boka yarayin, hiç yonetim bunları kaale almiyor gibisinden yorum yapmaya gerek yok bunlar daha kendi işlerinin, nerde olduklarinin farkinda değiller yazık ya aldığı paralara bunlarin

dursun özbek'ten daha fazla zarar veriyor bu bizim gözlemci ekibi. 1 tl bile alsalar zarar yollayin alayini boş kalsa daha iyi. yenilenmesi şart bunların,hala oyuncularin ellerinin boyutuna bakiyorlar herhalde

Rezalad bi transfer sezonu rezalad

ee1e13b9d4e746911429391dba08a607.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye hocam tüm kadroyu yenilemediğimiz için mi

Çöpler hala duruyor ve daha Donk - Nagatomo filan bile kadroda tutulmadı ayrıca tabiki dransfer yok , Les bi dönem suanlık acil dransfer lazım yada yüksek bonservisle birilerini yollamak lazım. Sattığın kadar al işi sıkıntılı , Şaka yollu yazıyorum ama aslında bu transfer işlerini ve kadro planlamasını çok geçe bırakmamak lazım Hamzator dönemi gibi bi facia yaşanmaması için

Kolombiya'da Barrios'u izleyin.
5 numara sonradan oyuna girdi.
Bence tam aradığımız adam.
Boca da oynuyor 23 yaşında.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pek bize yedirecekleri bir topçu değil reis hem milli takımda hem Boca Juniors 'da önemli bir yeri var kiralamaya yanaşmazlar
Bonservisini isteyecek olsak en az 10 mil.€ 'dan açarlar pazarlığı

Bunlar da dünya kupasını beklerler sonra eli boş dönerler sonra da kazık oyuncu alırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt