Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musa iş yapar ama Gomis yerine değil yanına gelmeli.

Bu sene nöbette saçma sapan muhabbetler dönüyor. Bir süre ben de yazmiyim buraya en iyisi. Birileri de Gomis 20 milyon euro len, Gomis'i 10 milyon euro'ya satan yönetim maldır vs diyerek saçma sapan argümanlarını rahatça sürdürüp milletin aklıyla dalga geçmeye çalışmaya devam etsinler.

Bu sene nöbette saçma sapan muhabbetler dönüyor. Bir süre ben de yazmiyim buraya en iyisi. Birileri de Gomis 20 milyon euro len, Gomis'i 10 milyon euro'ya satan yönetim maldır vs diyerek saçma sapan argümanlarını rahatça sürdürüp milletin aklıyla dalga geçmeye çalışmaya devam etsinler.

7 milyona fitim

Millet nasıl Mariano Diaz'ı buluyorsa sende bulacaksın bu kadar basit.33 yaşına girecek 34 nü dolduracak bir oyuncu için müthiş para

Diline dolamışsın bi Janssen diye. Yahu o Fener'in enayiliği. Bize Fener'den?
Ben daha 33 yaşında 20M bedelle Çin'e veya Arap ülkelerine giden oyuncu bilmiyorum. Varsa öyle örnek koy ortaya. Ama alakasız alakasız örneklerle burda algı kasmaya çalışma.

Peki ayni yastaki Tosic Çine 5 e giderken gol krali gomis 10 mu ediyor ? Bak yaş ise yaş. 30 yasindaki adamin 30 a giderken 33 luk Gomisin 20 ye gidisine paralel evren faLn diyorsun da. Hee o da onrmli degil. Sow 17 ye gitmis o da onemli degil.

Gignac diyosun. Herif gelse Gomisten fazla atar diyor musun ?

Chichirato demissin. Onu Epl den kaca getiricen ? Jansenn fenerin derdi diyorsun da adamlar gerizekali muadiline bakmiycaklar mi ? Ulan jansenni Turkiyeye 5 e kiraladilar demeyeceklermi senden kiralama bedeli isterken ?

Evet Tosic ve Gomis 85 dogumlu.

Biri stoper kendi kalesine gol atma uzmani, her kritik macta kirmizi gorur. 5 milyon euro ya Çine gidiyor.

Digeri rakip kalelere gol rekoru kiriyor 10 milyonmus degeri!!

Sen istedigin kadar yaz. Aklin ve mantigin bu denklemi normal goruyor olabilir.

Ama sana tavsiyem sakin ticarete girme batarsin.

7 milyona fitim

Millet nasıl Mariano Diaz'ı buluyorsa sende bulacaksın bu kadar basit.33 yaşına girecek 34 nü dolduracak bir oyuncu için müthiş para
Yav hacı 7 milyon euro azdır - yeterlidir orasında da değilim ben.
Gomis giderse öldük, bittik, nasıl yerini dolduracağız tarzında aylardır yazıyorlar.
Sanki Gomis dünya üzerinde eşi benzeri olmayan bir adam da yerini dolduramayacağız anasını satayım. Yukarıda bir dünya adam yazmışım ki ben basit bi taraftarım.
Bu takımın scout ekibi yok mu? Teknik heyetin izlediği oyuncular yok mu? Forvet mi bitti bu koduğumun futbol dünyasında.
Kaldı ki, vasat üstü her adam 20 golü buluyor bu ligde zaten.

- Gider ister yaşı belli bir seviyeye gelmiş ama hala fit olan adamları kiralarsın (Bacca gibi)
- İster gelen bonservisi üst düzey ve yaşı da müsait bir adama yatırırsın (Chicharito gibi)
- İster piyasası ve performansı düşmüş ama yaşı hala müsait, kaliteli adamları cüzi miktara alırsın (Doumbia gibi)
- İster yaşı belli bir seviyede olan ama kalitesinden şüphe duymadığın adamları mantıklı kontratlarla alırsın (Örneğin 2 yıllık sözleşme + başarı bonuslarıyla 2 milyon euro civarına gelecek > Gignac. Meksika Ligi'nde oynayan adam yok ben CL'de bu paraya oynamam mı diyecek)
- İster serbest kalmış adamları hatırısayılır bir imza parasına ikna edersin (Balotelli, Bast Dost gibi)

Birsürü yol var Gomis'in yerini doldurman için. Hala satarsak kimi alacağız diyorlar. Gelin beni alın MK @ Mustafa KAYA

Gündemdeki Ndiaye, Ahmed Musa, Denayer ve Emre Mor için teklifler satın alma opsiyonlu kiralık olarak yapılacak. Ndiaye'ye Stoke City 16 M €, Emre Mor'a Celta Vigo 13 M €, Ahmed Musa'ya Leicester 19.5 M €, Denayer'e Manchester City 10 M € istiyor. (Sabah)

Peki ayni yastaki Tosic Çine 5 e giderken gol krali gomis 10 mu ediyor ? Bak yaş ise yaş. 30 yasindaki adamin 30 a giderken 33 luk Gomisin 20 ye gidisine paralel evren faLn diyorsun da. Hee o da onrmli degil. Sow 17 ye gitmis o da onemli degil.

Gignac diyosun. Herif gelse Gomisten fazla atar diyor musun ?

Chichirato demissin. Onu Epl den kaca getiricen ? Jansenn fenerin derdi diyorsun da adamlar gerizekali muadiline bakmiycaklar mi ? Ulan jansenni Turkiyeye 5 e kiraladilar demeyeceklermi senden kiralama bedeli isterken ?
- Gignac gelse 29 atamayabilir veya ona yakın da atabilir ama 20 üstünü çok rahat görür. Herifin yaşı var ama kalite. Bu ligde azıcık yetenekli adam 20 golü buluyor zaten.
- Tosic'in maaşı Gomis'in 4'de biri kadar bu önemli bir detay ve Tosic CL'de oynadı. Bu da önemli bir detay. İyi de oynadı. 31'lik maaşı düşük CL'de oynamış Tosic 5 ise, Gomis'de 10'dur. Burda anormal bi matematik yok.
-Chicharito'yu 17M'a aldılar ve piyasası düştü zaten. O kadar iyi bir performans sergileyemedi. 8 gol mü ne attı bu sene ama orası PL. Adam gayet kaliteli bir oyuncu. O rakamı kafadan 3 ile çarpacaksın. Al sana 24 gol. 17 milyon euro'ya aldıkları piyasası düşen adamı 5 milyon euro'ya mı kiralayacağız? O mallığı anca FB yapabilir. Piyasa ile alakası yok.
- Modeste 30 yaşında ve en üst düzey 2 ligden biri olan Bundesliga'da 25 gol atmış.
- Gomis ise 33 yaşına girecek ve anamızın liginde 29 gol atmış.

Bu adamlar 33 yaşındaki adama 20 milyon euro gömecek kadar enayi mi? Tamam enayi ama o kadar değil. Biz Gomis niye satılsın diyoruz? Para ediyorken para kazanalım diye. Çünkü bu yaşla daha ne kadar katkı vereceği meçhul. Bu sene bile ne yapar muallak. Bu adamlar bunu düşünmüyorlar mı da 20 milyon verecekler?

İsimlere takılıp durmanın da manası yok. Yukarda da yazdım. Gomis'in yerini 80 milyon tane çeşit yolla doldurabilirsin. Mevzu doldurmaksa.
Ama senin iddia ettiğin gibi 20 milyon euro kimse vermez 33 yaşına girecek adama...

Eger gelecek sezon da 30 tane atacaksa kimse (gitsin para gelsin diyenler dahil) 7-8 milyona tamam demez

Ama herkeste bir korku var , bir anda cok duse de bilir etkinligi endisesi

Şu dünya kupasını izliyorum elimizde rodriges gibi bir patlayıcı güç olduğu için şükür ediyorum.
Rodriges bizi çoğu zaman kanser ediyor olabilir ama kesinlikle çok hızlı ve tikandigimiz anlarda sürpriz pozisyon yaratabiliyor.
Umarım onu satip yerine kağnı ve boş alan topçusu trezege kazigini almayız.

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

sirf like yapmak icin login yaptim.

Bennacerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt