- 27 Ocak 2010
- 141.179
- 107.985
- 5.788
Allahhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene nöbette saçma sapan muhabbetler dönüyor. Bir süre ben de yazmiyim buraya en iyisi. Birileri de Gomis 20 milyon euro len, Gomis'i 10 milyon euro'ya satan yönetim maldır vs diyerek saçma sapan argümanlarını rahatça sürdürüp milletin aklıyla dalga geçmeye çalışmaya devam etsinler.
Diline dolamışsın bi Janssen diye. Yahu o Fener'in enayiliği. Bize Fener'den?
Ben daha 33 yaşında 20M bedelle Çin'e veya Arap ülkelerine giden oyuncu bilmiyorum. Varsa öyle örnek koy ortaya. Ama alakasız alakasız örneklerle burda algı kasmaya çalışma.
Bu sene nöbette saçma sapan muhabbetler dönüyor. Bir süre ben de yazmiyim buraya en iyisi. Birileri de Gomis 20 milyon euro len, Gomis'i 10 milyon euro'ya satan yönetim maldır vs diyerek saçma sapan argümanlarını rahatça sürdürüp milletin aklıyla dalga geçmeye çalışmaya devam etsinler.
Yav hacı 7 milyon euro azdır - yeterlidir orasında da değilim ben.7 milyona fitim
Millet nasıl Mariano Diaz'ı buluyorsa sende bulacaksın bu kadar basit.33 yaşına girecek 34 nü dolduracak bir oyuncu için müthiş para
7 milyona fitim
Millet nasıl Mariano Diaz'ı buluyorsa sende bulacaksın bu kadar basit.33 yaşına girecek 34 nü dolduracak bir oyuncu için müthiş para
- Gignac gelse 29 atamayabilir veya ona yakın da atabilir ama 20 üstünü çok rahat görür. Herifin yaşı var ama kalite. Bu ligde azıcık yetenekli adam 20 golü buluyor zaten.Peki ayni yastaki Tosic Çine 5 e giderken gol krali gomis 10 mu ediyor ? Bak yaş ise yaş. 30 yasindaki adamin 30 a giderken 33 luk Gomisin 20 ye gidisine paralel evren faLn diyorsun da. Hee o da onrmli degil. Sow 17 ye gitmis o da onemli degil.
Gignac diyosun. Herif gelse Gomisten fazla atar diyor musun ?
Chichirato demissin. Onu Epl den kaca getiricen ? Jansenn fenerin derdi diyorsun da adamlar gerizekali muadiline bakmiycaklar mi ? Ulan jansenni Turkiyeye 5 e kiraladilar demeyeceklermi senden kiralama bedeli isterken ?
Şu dünya kupasını izliyorum elimizde rodriges gibi bir patlayıcı güç olduğu için şükür ediyorum.
Rodriges bizi çoğu zaman kanser ediyor olabilir ama kesinlikle çok hızlı ve tikandigimiz anlarda sürpriz pozisyon yaratabiliyor.
Umarım onu satip yerine kağnı ve boş alan topçusu trezege kazigini almayız.