Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberde 4.5 milyonu veren bennaceri alır diyor galiba ama su an bennacer kalıyor gibi gorunuyormus

4.5m Bennacer icin degmez, ya daha ucuz birini bulacagiz ya da birini kiralayacagiz

Thomasson gitti
Bastien gitti
Bennacer zor

NDIAYE gelsin...

Bennacer mi neyse bu adamı videolar dışında gerçekten izleyenler var mı.

sent via GSC

Ndiaye aradığımız orta saha değil, yerinde Belhanda oynuyor zaten.

SA

leşhanda gitti mi?
1326cac368712f0364f49ccbe812f3a9.jpg

sent via GSC

İmdi hayranı olduğum Eriksen'i izleyeceğim..
Ben gelene kadar Musa ve İmbula gelsin

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomisi 7 milyona satıp yerine bonservisli oyuncu almak çılgınlık olur.Bas Dost olur diyordum ama o da tam olarak serbest değilmiş.
Bu yıl Feg-Gary-Badou-Belhanda-Fernando-Nago hatta defans hattı komple değişti ama tek değişmeyen Muslera ve Gomis idi ve şampiyon olduk.Bu adam sadece 29 gol atmadı,tüm defans oyuncularını sindirdi ve en az 15 golün daha içindeydi.Takımı eksiksiz dizin ve Gomis yerine Eren oynasaydı sıralamamız nasıl olurdu? Tutan oyuncuyu 7 milyona yollayıp yerine yine yıllık 4 alan oyuncu alsak ve tutmazsa ne olacak?Bizim şu dönemde karavna atma hakkımız var mı?Negredo bizde Gomis bjkde olsa ne olurdu?Yaşı 33 diye adamı resmen gömdünüz de bu adam 10 yıldır 40 maç ortalama ile oynuyor.Adamın attığı 29 gol tesadüf desek geçen yıl da FR liginde 20 gol üstü oynamış.
Bu adamı satacaksak attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmeli.7 milyona sattın 3 kiralık 4 yıllık yine 7 milyon gidiyor.Sadece 4 milyon kar edelim derken 35 milyonluk UCL biletini riske atma lüksümüz yok.
Bence en az 2 oyuncu parasına gitmeli.7ye satıp 7ye Bacca alınırsa biz bu poku neden yedik hikayesine döner.

İmdi hayranı olduğum Eriksen'i izleyeceğim..
Ben gelene kadar Musa ve İmbula gelsin

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya sacmalayin nobeti bos birakmayin ya nolur nolmaz.
ARKADASLAR NOBETI BOS BIRAKMAYIN YAPMAYIN SUNU LUTFEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt