Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.556
- 26.360
- 2.083
Yine medya carpitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk ile uzatmayıp, o kontenjanı Imbula ile kullanırsak gerçekten mantıklı bi hamle olur. Imbula Donk'a göre topla daha iyi arası olan, pas oyununa daha yatkın bi oyuncu. Ama Fernando Imbula orta sahası üretkenlik açısından çok kısır bir orta saha olur. O yüzden oraya 1 tane pasör, 1 tane de tempo yapabilen orta saha lazım. Imbula alınsa da alınmasa da. 3 tane orta saha alacak durumumuz da yok gibi. Bu yüzden Nuri - Ndiaye en maliyetsiz çözüm gözüküyor şu anda. Bir de Donk ile uzatırız. Nuri - Ndiaye mühendislik açısından birbirini tamamlayan bir tandem olur. Nuri - Ndiaye - Donk - Fernando - Belhanda orta sahası bayağı iyi bir rotasyon olur doğrusu.
Ha sayın İmparator hocam Imbula Fernando düşünüyorsa aklında farklı bir oyun anlayışı var o zaman ama ben buna ihtimal vermiyorum. Çift ön libero ile oynamaz FT.
Enes Dalmış Reis'e güvenim yok pek yanlış anlamasın ama. Bana biraz sallıyor gibi geldi oyuncular hakkında.
Nerdeyse Uganda 3. liginde oynayan adamı analiz edecek. Tagliafico ismi çıktığında şöyle oyuncu böyle oyuncu taraftarı tapıyor savaşçı tarzı var vs yazıp durmuştu. Yani Arjantin Ligi'ni takip edecek kadar ya futbol aşığı ya da sallıyor. Ki @Tuna Köse ile yaşadığı bi epic faili de var. Hangi oyuncuydu hatırlamıyorum ama bilmem ne özellikleri bana yetersiz geldi dediği adam rekor bedelle transfer oldu geçen.![]()
@Enes Dalmış Tuna Reis vizyonsuz filan diyor sana, neyse ki ben burdayım da haberin oldu. Gelip haddini bildirmeyecek misin üstad.Adama traore icin gecen sene epey kapismistik oyun icinde kayboluyor ver ortalari cok kotu diyordu. Asagi yukari 8-10a falan rahat alabilirdik. Dedim orta yapabilse zaten 50den asagiya alamazsin adam 22 yasinda. Sonra adam once ortalarini duzeltti sonra mac icinde surekli ileri geri otoban yapti ve bunlari 1 sene icinde yaptibuyuk ihtimal 30 milyon sterline chelseaya gidecek.
Severim enesi ama bazen ileriyi goremiyor gibi geldi.
Suphesizki
Mathias jensen(22)
Jonathon amon(19)
Ola aina(21) ve jeremie boga(21)
Tavsiyelerime artik katiliyordur![]()
Yine medya carpitti
Ajanslara medyaya düştü artık neyini inkar ediyorlar Nagotomonun bitmiş iş sadece kap için uydurma bir yalanlama attılar
Yav bir Adama Traore konusunda yanıldık diye ne var bu kadar abartacak![]()
Reis nasıl olur olacağı neleri yapıp yapamayacağı aşağı yukarı belli bu orta sahanın da banada Ndiaye filan derken Imbula 'yı alacağız gibi geliyorSen anlatmaya devam et reis biz dinleriz.
Imbula - Fernando - Belhanda orta sahasi nasil olur?
:confused: