Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Nijeryalı kaleci uzohoyu beğendim. Daha 19 yaşında Muslera'nın arkasında daha tecrübe kazanıp 2 sene sonra kaleyi verebiliriz 2022 dünya kupasında baya patlayacak

Geçen yıl alınması söz konusu olduğunda ki kolay bir transfer olması muhtemel görünüyordu; yerin dibine batırılan Strinic' i beğendim. Keşke alınsaymış da Latovlevici' ye hiç bulaşmasaymışız...

Geçen yıl alınması söz konusu olduğunda ki kolay bir transfer olması muhtemel görünüyordu; yerin dibine batırılan Strinic' i beğendim. Keşke alınsaymış da Latovlevici' ye hiç bulaşmasaymışız...
Ben sırf adı çıktığı için Napoli Milan maçını izlemiştim tekrar olarak. Rezalet ötesi bi oyun oynamıştı Allahın yetenek fukarası. Bu maç özelinde iyidir belki dediğin gibi ama, boş beleş futbolcu demeye bin şahit isteyecek malın teki bana göre. Maçı yarıda kapatmıştım. Gözlerim kanamıştı yemin ederim. Son yıllarda gördüğüm en kötü bek performanslarından biriydi. Lato Karabük'deki gibi oynasaydı çok sorun olmazdı lakin bize geldiğinde öyle bi çöktü ki amatör futbolcuların bile yapmayacağı hataları yaptı. Lato'dan zarar etmedik. Ama Strinic'i alsaydık min 3 yıllık kontratla nur topu gibi bi çöpümüz olucaktı şimdi...

Ne sıkıcı bir transfer dönemi yav. O kadar sıkıcı ve durgun ki bazen transfer dönemi olduğunu unutuyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vk261hAf_400x400.jpg

Her iki beke ''Uçurtma'' diye tabir edilen tipte futbolcu koyabilmek için ''Omurga'' nın çok sağlam olması lazım. Mevcut şartlarda bunu yapamayacağımıza göre bir bekin hücumcu, diğerinin biraz defansif olması daha akılcı. Mariano-Strinic uygun olabilirdi.

Bu maçtaki izlenimime dayanarak söylüyorum. Yoksa Serie A performansını bilemem çünkü o sıkıcı ligi izlemeye değer bulmayalı yıllar oluyor. Denk gelirse ve başka işim yoksa izliyorum sadece...

83403d9ecb1b3014cd9cee5bc4586e1a.jpg

Bakalim gelecek sezon frikikleri kim kullanacak. Frikik kullanabilen ve uzaktan iyi sut cekebilen oyuncumuz yok. Gectigimiz sezonda hep 16nin icinde gol aradik, hic uzaktan kaleyi yoklamadik. Alacagimiz orta saha transferinde benim icin onemli ozellik frikik kullanabilmesi ve uzaktan sut cekebilmesi. Zaman zaman oyun kitlendiginde uzaktan atacagin goller ile maci acarsin. Gomis ile de bir yere kadar, hele de Sampiyonlar Liginde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt