- 3 Haziran 2015
- 57.938
- 67.253
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sırf adı çıktığı için Napoli Milan maçını izlemiştim tekrar olarak. Rezalet ötesi bi oyun oynamıştı Allahın yetenek fukarası. Bu maç özelinde iyidir belki dediğin gibi ama, boş beleş futbolcu demeye bin şahit isteyecek malın teki bana göre. Maçı yarıda kapatmıştım. Gözlerim kanamıştı yemin ederim. Son yıllarda gördüğüm en kötü bek performanslarından biriydi. Lato Karabük'deki gibi oynasaydı çok sorun olmazdı lakin bize geldiğinde öyle bi çöktü ki amatör futbolcuların bile yapmayacağı hataları yaptı. Lato'dan zarar etmedik. Ama Strinic'i alsaydık min 3 yıllık kontratla nur topu gibi bi çöpümüz olucaktı şimdi...Geçen yıl alınması söz konusu olduğunda ki kolay bir transfer olması muhtemel görünüyordu; yerin dibine batırılan Strinic' i beğendim. Keşke alınsaymış da Latovlevici' ye hiç bulaşmasaymışız...
Geçen yıl alınması söz konusu olduğunda ki kolay bir transfer olması muhtemel görünüyordu; yerin dibine batırılan Strinic' i beğendim. Keşke alınsaymış da Latovlevici' ye hiç bulaşmasaymışız...

Herif yine kirmizi yeme pesindeydi. Ülkesini bile satacakEn modern orta saha oldugunu belirtti turnuvadaki
Real varken bu menemencileri ne yapsın Guti. Birkaç sene sonra o yolun TD'lüğe çıkacağını o da biliyor. Zaten kargalarla adamın hiçbir duygusal bağı da yok. Parayı cukkaladı gitti.Şenol istemedi herhalde![]()
Herif yine kirmizi yeme pesindeydi. Ülkesini bile satacak